- Yasaklandı
o konsol ısını sen demeden youtubeden bakıp yaptım yınede eyw knk bide tamamdır hile zamanı yeahKonsolu açmak için ayarlardan geliştirici paneli mi ne öyle bi zımbırtı var onu aktif yapacaksın ayrıca bedava csde de açılır hile
Valla kanka csde hiç hile açmadım da hileler genel olarak bi hafiften fps düşüşü yaparo konsol ısını sen demeden youtubeden bakıp yaptım yınede eyw knk bide tamamdır hile zamanı yeahfps e etkı edermı ıns etmez
olsun knk fps oyuna etkıde etse hıle oyunu duzeltır neyse ben gırıcem hadı bb knkValla kanka csde hiç hile açmadım da hileler genel olarak bi hafiften fps düşüşü yapar![]()
knk link veya bağlantı versene eger bedavaysa ve Wall aim varsaAçılmaz Ama Silforus diyemi Hile Var O Paralıydı Bedava Yaptılar Öneririm
bu sitedeki hile açılmıyor ama güzel Wall aim onerecegın varsa verırmısınBedavaysa zaten vac koruması olmaz birsürü bedava hile var sitelerde.
site link veya video varsa atarmısın reıs bıde trojen fln yok demı aımle Wall da claısıyor ehraldeINSANITY V2" - CSGO CHEAT
EZFRAGS
420 HACKS
üye oldukdan sonra indirme linki veriyor.
ezfrags bedava surumu var,iyide calisiyor.ahaha paralı o![]()
ozaman indirme linkini at bedava ındıre bastıgımdada sayfayı goruntulucek yetkınız yok dıyor barı sen lınk at ıcım bayıldı pc yı yumruklucam artıkezfrags bedava surumu var,iyide calisiyor.
ezfrags hilesini kullanıp adam öldürdüğümde sohbete hile linkini atıyor ve anlaşılıyor başka varmı hile diğer 2 side çalışmıyo böyle wall ve aim veya trigger bot olanezfrags bedava surumu var,iyide calisiyor.
Chat spam diye bir seçenek olması lazım kapatılmıyor mu ?ezfrags hilesini kullanıp adam öldürdüğümde sohbete hile linkini atıyor ve anlaşılıyor başka varmı hile diğer 2 side çalışmıyo böyle wall ve aim veya trigger bot olan