Seçkin Üye
teşşekürler hocam maksat insanlara yardımcı olmak hayırlı geceler.Kardeşim güzel paylaşım ellerine kollarına sağlık bayağı uğraşmışsın çok sağ ol hayırlı gecelerin olsun
bu 2018 'dan beri bedava alınıyor diye biliyorum genç girişimcilere destek gibi bişey herhalde firma yasal sorun olmaz ben kullanıyorum yıllardır gönül rahatlığı ile kullanabilirsin.Hocam bir sıkıntı olur mu acaba ücretsiz olan her şeyden çekinmişimdir.
rica ederim hocam umarım başarılı olursunuz takıldığınız biryer olursa yardım etmeyi isterimArkadaşlarım ile girişeceğimiz işte sitemizi hazırlıyoruz. Teşekkürler bu bilgi için, işimize yarayacak.
rica ederim umarım faydalı oluyordur sizlere.kardeşim teşekkür ederim çok faydalı konular açıyorsun eline sağlık
hayır tamamen kendi bulduğum bir methoddu method kolay yol anlamında 2018de keşfetmiştim hala çalışıyorhocam alıntı mı acaba
Bütçemiz kısıtlı olduğu için biraz sorun yaşıyoruz onun dışında güzel gidiyor inşallah yapıcaz bakalım.bu 2018 'dan beri bedava alınıyor diye biliyorum genç girişimcilere destek gibi bişey herhalde firma yasal sorun olmaz ben kullanıyorum yıllardır gönül rahatlığı ile kullanabilirsin.
Post automatically merged:
rica ederim hocam umarım başarılı olursunuz takıldığınız biryer olursa yardım etmeyi isterim
anladım isterseniz size yardım amaçlı ücretsiz hosting sağlayabilirimBütçemiz kısıtlı olduğu için biraz sorun yaşıyoruz onun dışında güzel gidiyor inşallah yapıcaz bakalım.
Yok ya sorun orada değil site yapım kısmındaanladım isterseniz size yardım amaçlı ücretsiz hosting sağlayabilirim
rica ederim hocam gene bir problem olursa bana belirtin elimden geldiğince yardımcı olalımYok ya sorun orada değil site yapım kısmındaçok teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?