Bedava Hosting-Domain Alma!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Herkeze iyi forumlar merhaba.
bu konumda bedava hosting ve domain almaktan bahsedicem.Öncelikle bi tanıyalım bu iki kavramı

HOSTİNG NEDİR?

Kendinize ait bir web sitesi kurmak istiyorsanız önce bir domain (alan adı) almalısınız daha sonra hazırlanmış olan yada hazırlanacak olan web sitenizin dosyalarının (html, php, asp, fotoğraf dosyaları vs…) çalışacaği bir alan ( disk alanı ) olması gerekir ki hazırlanan web sitesini hosting alanına yüklemelisiniz. Böylece sitenizi ziyaret etmek isteyen kullanıcılar browserların da (internet tarayıcılarında örn.:internet explorer, firefox, netscape, google chrome gibi) sizin domain adresinizi yazdıklarında internet sitenizi görüntüleyebilirler.

DOMAİN (ALAN ADI) NEDİR?

Domain (alan adı) internet üzerinde kelimelerin ya da rakamların tescil edildiği isimlerdir. Web sitelerinin bir isimler yani adresleri olmak zorundadır. Armadigital.net bir domaindir, bu domain dns protokolü ile bir hosting hizmetine bağlanır ve ip adresleri üzerinden yayın yapar. Her web sitesinin bir domaini olmak zorundadır. Domain olmazsa web siteleri sadece ip adresleri üzerinden çalışabilir bu da çok fazla tercih edilen bir sistem değildir. Ör:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
bir domaindir.Tanımları kısa kesicem kendiniz yaptıktan sonra daha iyi kavrıycaksınız.

Öncelikle;

1- Siteye erişin
2- Daha sonra kaydolun veya giriş yapın
3- Dahada sonrasında bir panel karşınıza gelecek
4- Oradaka panelden New Account butonuna tıklayın
5- Ve "Enter A Free Subdomain" yazan yere istediğiniz alan adını yazınız
6- Ardından ister .rf.gd ister epizy alan adını seçin.
7- ReCaptcha doğrulamasını onayladıktan sonra Create Account'a tıklayın.

Siteye erişim içim;

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
/

indir.png

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Fayladı, İşe yarar. Bilgiler için teşekkürler

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Yararlı konu.Eline sağlık.
SeemsGood

Dans edecekler,şarkı söyleyecekler,can verecekler.
Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
rf.gd ya da epizy.com olayını anlamadım ama güzel işe yaradı. Script lazım sadece.

Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Kardeşim, İLLEGAL Yolla .COM Bedava alıyorum.
O tür birşey sandım. Beleş olunca yavaş oluyor hosting.
BELEŞ Birşeye yaramıyor kısacası. Forum kursan 3-5 kişi girdiğinde çöküyor.

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Ya tabiki güçlendirme yöntemleri var ben sadece işin bedava host alma kısmındayım herkez illegal takılmıyor şahsen legalciyim

Uzman Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
hosting ihtiyacı olanları ben karşılayabilirim özele gelin

' System firewall destructor ⚔️️
Griffin Premium
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Bu sitede size hosting veriyorlar biraz zaman geçtikten sonra hostunuzdaki mevcut websitenize "Domain Suspend" yani domaininiz engellendi durduruldu gibisine index attırıp işbirliği içerisinde oldukları domain şirketinden domain almanız için sizi kandırmaya çalışıyorlar buradan alabilirsin domainin engellendi ucuza domain host fiyatları diye bir index çıkartıyorlar karşınıza. Yani sizin websitenizin trafiğini kendi aleyhine çevirmiş oluyor. Araştırmadan konu olsun diye konu paylaşımı yapmayın!

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...