Ben böyle üslubu doğru bulmuyorum!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
D8E27408-5EAB-4A9E-A077-EA1D0D598070.jpeg
Yani artık bu saygısızlık tamam yöneticisinde bir yerden sonra yaptığın hoş değil

The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Durumu değerlendirmek için yazıyı görmemiz gerekir, aşırı boş veya üslupsuz bir yoruma karşı yazılmış olabilir ama durumu değiştirmez ayrıca bende daha önce bir kaç kez bu tarz bir durumla karşılaşmıştım. Yazım tarzının yanlış olup olmadığına üst yöneticiler karar verecek ama bence hiç profesyonelce değil.
@#SpecktraL

Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Muhtemelen yeni moderatörler bir kişi diğer uzun süre hizmet veren bir yetkilinin böle bir açıklama yaptığını hiç görmedim. Geçmiş olsun

CoreCheat CSGO
Griffin Premium
Ödüller
14
Sosyal
10 HİZMET YILI
Bana da oluyor şahsen bu samimiyet hoşuma gidiyor. Ben de birini rapor ederken filan böyle rapor ettiğim oluyor cevap da samimi geliyor. Şahsen beni de "GEREKSİZ RAPORLAMA YAPMAYINIZ" gibi şeyler rahatsız ediyor...

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Durumu değerlendirmek için yazıyı görmemiz gerekir, aşırı boş veya üslupsuz bir yoruma karşı yazılmış olabilir ama durumu değiştirmez ayrıca bende daha önce bir kaç kez bu tarz bir durumla karşılaşmıştım. Yazım tarzının yanlış olup olmadığına üst yöneticiler karar verecek ama bence hiç profesyonelce değil.
@#SpecktraL
Birinin durumuna attığım bu ifadeydi> :residentsleeper:

Isse Kun
Emektar Üye
Ödüller
15
Sosyal
9 HİZMET YILI
Gün içerisinde ÜST yetkililere şikayetin iletilecektir.

Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Yorum inceledim @By ŞaHaNe kullanıcı profiline attığın önceki yorumu silmiş ve sorunun sen olduğun için profilinde mesajının ve içeriği tamamen boş bir yorum olması nedeniyle rahatsız olmuş.Sorunun yönetim kadrosunda bulunan arkadaşlara bildirmiş.Bu konuşma tarzı profilinde yorumunu görmek istemediği için silmiş olan @LeqenDTR tarafından yapılmış.Gerek sen ve diğer mod,editör arkadaşlar yoruma gereksiz mesaj yazıp konunun anlaşılmasına engel oldukları için yorumlarınız silindi.

Bu konu üzerine yapılan her işlemi YÖNETİCİ sıfatıyla anlamsız bir ön yargı ile söylemen ilk değil.Eğer yöneticiler ile bir derdin varsa bana ulaşabilirsin.Aksi takdirde forumda belirli bir rank üzeri kendi profilindeki yorumları silme hakkına sahipsiniz.Bunu bilmeden hiçbir yöneticiyi suçlamazsan senin için daha iyi olur.

#kilt

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...