benden istediğiniz anime tarihleri varmı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
herhangi bir anime için soru sorabilirsiniz animatörleriyle görüşüp sizi bilgilendirebilir yada tarihlerini verebilirim iyi günler şimdili

Üye
6 HİZMET YILI
douluo dalu ,bazen haftada bir yayınlanıyo ,bazen iki haftada bir ,bazen haftada iki bölüm neden böyle çok saçma

Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
douluo dalu ,bazen haftada bir yayınlanıyo ,bazen iki haftada bir ,bazen haftada iki bölüm neden böyle çok saçma
öncelikle merhaba soru sorduğunuz için teşekkür ederiz douluo dalu nun yapımcıları ile irtibat kurmayı başardım ve bölümlerin neden bu şekilde geldiğini sordum kendileri yeni bir anime üzerinde çalıştıkları için bölümlerin böyle geldiğini söylediler ve ayrıca yeni çıkacak olan animenin douluo dalu ya benzeyeceğini açıkladılar şimdilik öğrenebildiğimiz bilgi bu kadardı okuduğunuz için teşekkütler bu bilgiler size yardımcı olduysa bu yorumu beğenmeyi unutmayın ayrıca başka sormak istenen anime varsa memnuniyetle cevaplarız iyi günler dileriz

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Death Note tarzı bir şey çıkar mı yakın zamanda?

Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
sayın GoodGameEasy verdiğiniz bu yanıtları cevaplamamız mümkün değildir çünkü naruto ve boruto animesini kötülemiş gibi görünebiliriz bu yüzden sizden özür dileriz

Banlı Üye
7 HİZMET YILI

Üye
6 HİZMET YILI
Darling in the Franxx 2.sezon çıkacakmı?Bir de High School DxD 5.sezon çıkacak mı?

Onaylı Üye
Ödüller
6
10 HİZMET YILI
bu tokyo ghoul'un 5. sezonu cıkıcakmı?
Ben bitti diye biliyorum ancak emin değilim.
Post automatically merged:

Solo Leveling için bir anime yapılacak mı? Bir bilgi var mı? Light noveli var, mangası çıkmaya devam ediyor. Animesini izlemek oyuncular için çok sarabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...