BGX hakkında bilgi lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
BGX uzun zamandır kullanılıyor. Birkaç sorun var: ① şarj; ② mühürlenmesi kolay; ③ L#kadar güçlü değil, ama yine de çok pürüzsüz

Seçkin Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
çoğu süreyi aşkın bgx kullanıyorum al pişman olmazsın birçok özellik var menü çok kalabalık ilk önce alışman zor olur tabi ingilzice biliyorsan rahat alışırsın script de yazılımcılara ait özel plugin yani farklı farklı script metodları yani kullanıcılar script in içine hero configleri olarak da farklı bir script bölümü ayarlamış ayrıca optimizasyon olarak (fps) en yüksek fps i bgx verecektir evade ayarları öncekine nazaran daha da gelişti legit rage humanizer config seçenekleri bulunuyor ayrıca 120 hero tierlist seçeneği var karakter konusundan doyurucu bir script çoğu karakterler s+ üzerine kurulu skilshot hızı da oldukça yüksek nişancı oynarken oyunun ortalarına dogru kite hızı o kadar yüksek oluyor ki seni orgazm edecektir :D exploit ler kusursuz çalışıyor fiyatı yüksek olmasının sebebi çok kullanışlı ve güçlü bir script olmasından kaynaklı herkes yapamaz :) script de oto inject ve oto update seçenekleri var yani bilgisayarını başlattıgında masaüstüne geldigin gibi bgx programını başlatıp devam edebilrsin her yeni maça girdiğinde yapmıyorsun 1 kerelik yardıma ihtiyacın olursa dm den sana daha ayrıntılı discord adresleri verebilirim iyi oyunlar.

dipnot: son 3 aydır ban sorunları ile karşılaşıyoruz yakın zamanda düzeltilecektir ayrıca 1 ay öncesinde recall base fixlendi o da yeni güncellenmiş haliyle yakında vizyonda ..
satın aldım da dc adresini verebilir misin acaba bazı sorularım var
Post automatically merged:

Aktif edemezsin işte bize açık değil o özellik priv versiyonunda açıyorlar kurucuları kendilerine
bu arada teşekkür ederim satın aldım 2 maç attım 2 lose ama çok iyi sc gpsi güzel çalışsan bir sc istiyodum buldum sonunda irelliası god gibi bakalım önümüzdeki süreç nasıl olucak

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI

bu arada teşekkür ederim satın aldım 2 maç attım 2 lose ama çok iyi sc gpsi güzel çalışsan bir sc istiyodum buldum sonunda irelliası god gibi bakalım önümüzdeki süreç nasıl olucak
Bak irelia'da "kiri aio" plugini var en iyisi o onu aktifleştirip oyna "kiri aio"ların hepsi çok iyi bu arada şaşma onlardan loader'ın üstünde ki şampiyonların üstüne gelirsen hangi pluginleri varsa gözükür dediğim gibi kiri besttir

Seçkin Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Bak irelia'da "kiri aio" plugini var en iyisi o onu aktifleştirip oyna "kiri aio"ların hepsi çok iyi bu arada şaşma onlardan loader'ın üstünde ki şampiyonların üstüne gelirsen hangi pluginleri varsa gözükür dediğim gibi kiri besttir
bu sc ile her laneye bir hero önerirmisin desem yormuş olur muyum seni

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
bu sc ile her laneye bir hero önerirmisin desem yormuş olur muyum seni
Yok canım estağfurullah neden yoracaksın ben sana tier listi paylaşayım bgx'in sen onu masaüstüne kaydedip bakarsın:
1681314830740.png
1681314844488.png

1681314858517.png
1681314881927.png
1681314901247.png

Seçkin Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Ultra Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
1 ay bedavayken zamanında denemiştim 1 ay boyunca o zamanlarda güzeldi sonrasında bir kaç ay sonra tekrar deneme fırsatım olmuştu yine aynı kalitedeydi ancak şuan ne alemde bilmiyorum kısacaıs çok güzel bir script fazlasıyla güzel ancak sürekli dt oluyor diye bilyroum arkadaşım bir kaç ay içerisinde birden fazla hesap banlatmış (ben 1 kere ban yedim)

пакуты гітлера
Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI

bgx.gg google den giriş yapıp forum dan hesap açmışsındır orada discord adresine katıl. eğer ki yardım eden olmazsa ticket aç o da olmazsa dm den yaz bana seni tr dc serverine gönderiyim

Seçkin Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
piyasada ki en iyi sc diye biliyorum wallhack falan var tiktokta görmüştüm

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Benim kişisel durumumda BGX'in yasaklanma olasılığı biraz yüksek, belki de bu benim kişisel sorunumdur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...