Yan hesabımda zaten kullanacağım fakat ondan çıkış yaptım mesela kendi hesabıma geçtim bir sorun çıkmaz değil mi hileyi açmadığım sürece?Yan hesabında oynarsan yan hesabın ban yer bu şekilde yani onun dışında ne merak ediyorsan sorarsan cevaplarım
Hayır hileyi açmadığınız sürece problem yaşamazsınız merak etmeyinYan hesabımda zaten kullanacağım fakat ondan çıkış yaptım mesela kendi hesabıma geçtim bir sorun çıkmaz değil mi hileyi açmadığım sürece?
Teşekkür ederim, Sence BGX almalı mıyım? zevkine oynayacağım silver gold arası civarı ban yemem düşük ihtimal değil miHayır hileyi açmadığınız sürece problem yaşamazsınız merak etmeyin
zaten zevkine alacağım ve oynayacağım vakit geçirmek için bence bir sorun olacağını sanmıyorum3 ay boyunca BGX script kullandım bence uzak dur 3 hesap ban yedi hem ban attırıyor hem aşırı pahalı 30 dolar 625 tl yazık günah
hem ban yedirtiyor hemde mining xdddddddddddd almanı tavsiye etmemzaten zevkine alacağım ve oynayacağım vakit geçirmek için bence bir sorun olacağını sanmıyorum
30 dolar vermeye ne gerek var şuan sitedeki gayet güzel zaten sadece skin changer yok oda olmayı vermesin çok önemli birşey değil zatenzaten zevkine alacağım ve oynayacağım vakit geçirmek için bence bir sorun olacağını sanmıyorum
Şu an bgx dt diye biliyorum çatır çatır attırıyor yani banı ama onun dışında alıp zevkine oynayabilirsin o elolarda falan vs.Teşekkür ederim, Sence BGX almalı mıyım? zevkine oynayacağım silver gold arası civarı ban yemem düşük ihtimal değil mi
teşekkür ederim yukardaki arkadaş mining diye bir şey söylemiş doğru mu sizce?kral BGX şu and DT değil aslına bakarsan Ticket yemediğin sürece ban yemiyorsun Eğer Ticket atarlarsa hesabın 3 gün içinde patlıyor / perma ban yiyor
istersen deneyebilirsin 7 günlüğünü alıp 13 dolar
teşekkürlerhesap değiştirirken clear log çekmen lazım uygulamadan öyle diyorlardı ardından ufak yama atıyo oyuna 30 saniyelik falan