BGX Script Hakkında Yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Orjinal hesabına geçerken kaldır oyun ayarlarının değiştirdiği için ban yersin

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Bende kullanmıştım aynı hesap üzerindeki LOL hesabım banlı ama valorant hesabı aktif :)

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
hileyi açmadığınız sürece problem yaşamazsın

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
tpt lerin %80 inde mining yapma ihtimali var geliştiricinin insiyatifinde, genelde ücretli ürünler mining yapmaz ama dediğim gibi geliştirici insiyatifinde, tpt aktifken gpu-cpu-ram performansını kontrol ederek bakabilirsin. hileyi kullanırken ve kullanmazken ne kadar yüzdelik değişim oluyor. Mining yoksa performansı çok düşük etkiler. mining varsa performans ekranından anlarsın zaten görev yöneticisi > performans sekmesinden bak kullanırken

Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
tpt lerin %80 inde mining yapma ihtimali var geliştiricinin insiyatifinde, genelde ücretli ürünler mining yapmaz ama dediğim gibi geliştirici insiyatifinde, tpt aktifken gpu-cpu-ram performansını kontrol ederek bakabilirsin. hileyi kullanırken ve kullanmazken ne kadar yüzdelik değişim oluyor. Mining yoksa performansı çok düşük etkiler. mining varsa performans ekranından anlarsın zaten görev yöneticisi > performans sekmesinden bak kullanırken
BGX kullanan bir ton insan var olsaydı böyle bir şey çıkardı bence ve kullandıktan sonra format geçirir değil mi miningi?

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
BGX kullanan bir ton insan var olsaydı böyle bir şey çıkardı bence ve kullandıktan sonra format geçirir değil mi miningi?
çoğu miningi format geçirir, demek ki geliştirici ve satıcısı için satış fiyatı yeterli. Ama çok kolay backdoor atıp bilgilerine erişim sağlayabilir. banka, borsa, mail vb. hesap bilgilerinizi pc nizde saklıyorsanız sms,yüz tarama, parmak izi tarama vb. gibi güvenlik önlemleri alın tavsiyem.

injecting to 0xDEADBEEF
Ultra Üye
Ödüller
13
Sosyal
8 HİZMET YILI
Lolde hwid ban yok. Yaani hangi hesapta hile kullanırsan sadece hile kullandığın hesap yasaklanır. Hile açmadığın hesap banlanmaz.

Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
çoğu miningi format geçirir, demek ki geliştirici ve satıcısı için satış fiyatı yeterli. Ama çok kolay backdoor atıp bilgilerine erişim sağlayabilir. banka, borsa, mail vb. hesap bilgilerinizi pc nizde saklıyorsanız sms,yüz tarama, parmak izi tarama vb. gibi güvenlik önlemleri alın tavsiyem.
Teşekkür ederim,
Post automatically merged:

Lolde hwid ban yok. Yaani hangi hesapta hile kullanırsan sadece hile kullandığın hesap yasaklanır. Hile açmadığın hesap banlanmaz.
Teşekkür ederim :)

Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Sadece kullandığın hesap yer, diğeri durur

Üye
3 HİZMET YILI
BGX almaya çok yaklaşmıştım, bunun UD olduğunu söyleyerek kendilerini tanıtmaya devam ediyorlar, korku

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Ben BGX'den WSReborn'a geçiyorum 1 haftada 7 hesap banlattım bence hiç bulaşma.
ve sadece kullandığın hesap ban yer diğerine sıkıntı çıkartmaz

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
main hesabın ban yemez ama bgxe para vereceğine wsreborn kullanmak daha mantıklı kendi tercihin.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
ban atıyor ama ana hesabında kullanma yan hesaplarında kullan ana hesabında acmazsan birşey olmaz ben ana hesapda acmıyorum zevkine yan hesapda oynuyorum ana hesapda tavsiye etmem

Onaylı Üye
Ödüller
2
Sosyal
3 HİZMET YILI
Orjinal hesabına geçerken kaldır

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
4 aydır hileyi kullanıyorum istemcim %11 geçmiyor

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Yok hocam kullandığın hesap harici ban yemez ama sürekli hesap banlatırsan pc flaglenir ve o pcde açtığın her hesap yakından incelenir bu durumda da 3. parti yazılım kullandığın her hesap maks 2-3 maç sonra ban yemeye başlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...