Bilgisayar Açılıyo Ekran Gelmeden Yine Kapanıyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Bilgisayarı açıyorum Açılıyo (Ekran Gelmiyo ) Sonra Yine Kapanıyo Yine Açılıyo Bu Şekil Devam Ediyor Nasıl Düzeltirim

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
cpu aşırı ısınıyorsa olabilir bios hatasıda olabilir
cpu termal sogutucuyu yenıle bıraz bekle sonra calıstır

J A N T İ L E N D İ N
Ultra Üye
Ödüller
8
5 HİZMET YILI
Bilgisayarın çökmüş Windowsun çökmüş Format atman lazım Biosdanda kaynaklanabilir

Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
cpu aşırı ısınıyorsa olabilir bios hatasıda olabilir
cpu termal sogutucuyu yenıle bıraz bekle sonra calıstır
Ne Yaptımsa Olmadı Fan ı Çıkardım Temizledim Boş. Bilgisayarcıya Gitmesi Gerekiyo Bence
Post automatically merged:

Bilgisayarın çökmüş Windowsun çökmüş Format atman lazım Biosdanda kaynaklanabilir
Ekran Hiç Gelmio Format Atılmaz Bence O Şekil

* xάήάx *
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Bilgisayarını kapat ve Ram ile BIOS pilini çıkart bir kaç dakika dinlensin. Mıknatıs var ise kasa içerisinde değdirmeden gezdir. Ram'ların yerinide değiştirmekde ve yuvalarında ki toz var ise üfleyerek de bir dene. Eğer bu düzende açılır ve bip sesleri gelir ise (uzun - kısa - tek uzun) gibi bir bellek sıkıntısı olabilir. Bu etkenlerin hiç biri işe yaramıyor ve sıcaklık da söz konusu ise işlemcinin termal macunu azalmış, voltaj kaybı, kısa devre gibi sorunlar olabilir.

Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Bilgisayarını kapat ve Ram ile BIOS pilini çıkart bir kaç dakika dinlensin. Mıknatıs var ise kasa içerisinde değdirmeden gezdir. Ram'ların yerinide değiştirmekde ve yuvalarında ki toz var ise üfleyerek de bir dene. Eğer bu düzende açılır ve bip sesleri gelir ise (uzun - kısa - tek uzun) gibi bir bellek sıkıntısı olabilir. Bu etkenlerin hiç biri işe yaramıyor ve sıcaklık da söz konusu ise işlemcinin termal macunu azalmış, voltaj kaybı, kısa devre gibi sorunlar olabilir.
Çökmüşte Olabilir Çünkü Oyun Oynarken Bi Kereden Ekran Yeşil e Döndü ve Hiç Bi Komut Algılamıyodu Sonra Reset Tuşuna Bastım Bidaha Açılmadı

Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
tekrardan format atmanızı öneririm

Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Sorunla ilgili ekrana hiçbir şey gelmiyor mu?

Elbet bir gün buluşacağız
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Kardeşim bana da bu olay olmuştu.
Anakart yanmış olabilir, Format atmayı dene. Bilgisayar ısındığında da açmayabilir. Sıcak mıydı denerken?
Son olarak fanın çalışmıyorsa açmaz. Açarken kulağını götür fanın çalışıyor mu diye.
Format attığında çalışmıyorsa anakart yanmış demektir. bilgisayarın çok iyi değilse değiştirmesi masraflı olur direk yeni pc yolu gözükür.

you better be joking
Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Öncelikle Ramini Hdd ve bios pilini çıkar ramin toz olmuş olabilir silgi ile bastırmadan sil hdd üzerine bak heran gibi bi yanık varmı veya sıcakmı bios pilini çıkar dinlendir sonra geri tak eğer olmadıysa ya hdd yanmıştır yada hdd

Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Dediklerinizi Deniyecem Sağolun Arkadaşlar. Son 1 Şey Soracam Bilgisayar Açılmadan format Atılıyormu Sadece Kasa Calışıo 5 Sn Sonra Kapanıyor
Post automatically merged:

Kardeşim bana da bu olay olmuştu.
Anakart yanmış olabilir, Format atmayı dene. Bilgisayar ısındığında da açmayabilir. Sıcak mıydı denerken?
Son olarak fanın çalışmıyorsa açmaz. Açarken kulağını götür fanın çalışıyor mu diye.
Format attığında çalışmıyorsa anakart yanmış demektir. bilgisayarın çok iyi değilse değiştirmesi masraflı olur direk yeni pc yolu gözükür.
Ekran Hiç Gelmiyor, Bilgisayar Sıcak Değildi Fan Çalışıyo ve Pc 2014 den beri var Yani Pek İyi Deil

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
anakart ram işlemci bunları kontrol etmeni öneririm bizim arkadaşta da bu problem vardı onda 8x2 ram vardı bozuk olanı çıkartınca problem çözüldü

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Halletim beyler eyv fikirleriniz için sorun hdd bozulmuş yeni ssd aldım taktım oldu konu kilit

Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Yanlış kurulum yapmış olabilirsin
CPU Isınıyor olabilir
Güç kaynağında sorun olabilir (belki)
Ekran girişini kontrol et?
Bilgisiyarında yanlış birşeyi takmış/çıkarmış olabilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...