Üye
Bilgisayarı açıyorum Açılıyo (Ekran Gelmiyo ) Sonra Yine Kapanıyo Yine Açılıyo Bu Şekil Devam Ediyor Nasıl Düzeltirim
Ne Yaptımsa Olmadı Fan ı Çıkardım Temizledim Boş. Bilgisayarcıya Gitmesi Gerekiyo Bencecpu aşırı ısınıyorsa olabilir bios hatasıda olabilir
cpu termal sogutucuyu yenıle bıraz bekle sonra calıstır
Ekran Hiç Gelmio Format Atılmaz Bence O ŞekilBilgisayarın çökmüş Windowsun çökmüş Format atman lazım Biosdanda kaynaklanabilir
Çökmüşte Olabilir Çünkü Oyun Oynarken Bi Kereden Ekran Yeşil e Döndü ve Hiç Bi Komut Algılamıyodu Sonra Reset Tuşuna Bastım Bidaha AçılmadıBilgisayarını kapat ve Ram ile BIOS pilini çıkart bir kaç dakika dinlensin. Mıknatıs var ise kasa içerisinde değdirmeden gezdir. Ram'ların yerinide değiştirmekde ve yuvalarında ki toz var ise üfleyerek de bir dene. Eğer bu düzende açılır ve bip sesleri gelir ise (uzun - kısa - tek uzun) gibi bir bellek sıkıntısı olabilir. Bu etkenlerin hiç biri işe yaramıyor ve sıcaklık da söz konusu ise işlemcinin termal macunu azalmış, voltaj kaybı, kısa devre gibi sorunlar olabilir.
Yok Hiçbirşey Gelmio Çalışıo 5 Sn Sonra Kapanıyo Bidaha AçılıoSorunla ilgili ekrana hiçbir şey gelmiyor mu?
Ekran Hiç Gelmiyor, Bilgisayar Sıcak Değildi Fan Çalışıyo ve Pc 2014 den beri var Yani Pek İyi DeilKardeşim bana da bu olay olmuştu.
Anakart yanmış olabilir, Format atmayı dene. Bilgisayar ısındığında da açmayabilir. Sıcak mıydı denerken?
Son olarak fanın çalışmıyorsa açmaz. Açarken kulağını götür fanın çalışıyor mu diye.
Format attığında çalışmıyorsa anakart yanmış demektir. bilgisayarın çok iyi değilse değiştirmesi masraflı olur direk yeni pc yolu gözükür.