Bilgisayar alacağım önerilerinizi bekliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Arkadaşlar bilgisayar almayı düşünüyorum bildiğiniz fiyat bakımından ucuz olmasını istiyorum ama league of legends gibi oyunlarda en azından bi 150-200 fps alsın istiyorum yani kısaca ucuz ve kaliteli bi bilgisayar önerecek olursanız ne önerirsiniz ?

Seçkin Üye
Ödüller
5
Sosyal
6 HİZMET YILI
LoL'ün sistem gereksinimleri çok yüksek değil, ucuz ve kaliteli bir şey kalmadı zaten. 4-5 bin TL'ye bilgisayar toplayıp LoL'ü rahatça oynarsın ama LoL için bilgisayar toplanır mı bilmiyorum.

Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
LoL'ün sistem gereksinimleri çok yüksek değil, ucuz ve kaliteli bir şey kalmadı zaten. 4-5 bin TL'ye bilgisayar toplayıp LoL'ü rahatça oynarsın ama LoL için bilgisayar toplanır mı bilmiyorum.
toplanır ya bilgisayarım yok hiç :) teşekkür ederim fikrin için

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Arkadaşlar bilgisayar almayı düşünüyorum bildiğiniz fiyat bakımından ucuz olmasını istiyorum ama league of legends gibi oyunlarda en azından bi 150-200 fps alsın istiyorum yani kısaca ucuz ve kaliteli bi bilgisayar önerecek olursanız ne önerirsiniz ?
aga lol çok istemiyor ama lol için pc alınırmı emin değilim 6 7 k arası bişey tutuar

Üye
3 HİZMET YILI
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Bu sisteme bakabilirsiniz. 150-200'ün de üstüne çıkacak bir sistem. Bütçeniz yetiyorsa öneririm.

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
itopyanın hazır sistemlerine bakabilirsiniz bütçenizin yeteceği şekilde. Bu bilgisayar gayet güzel bir sistem. F/P ürünü.

Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
aga lol çok istemiyor ama lol için pc alınırmı emin değilim 6 7 k arası bişey tutuar
lol bağımlısıyım kanka net alırm :D
Post automatically merged:

itopyanın hazır sistemlerine bakabilirsiniz bütçenizin yeteceği şekilde. Bu bilgisayar gayet güzel bir sistem. F/P ürünü.
çok teşekkür ederim bahsettiğiniz bilgisayar uygun bir fiyata benziyor ve güzel bir sisteme bu siteye güvenebilir miyim daha önce alışveriş yaptığınız bi sayfamı acaba ?

Bu sisteme bakabilirsiniz. 150-200'ün de üstüne çıkacak bir sistem. Bütçeniz yetiyorsa öneririm.
evet bütçem yeterli ve sistem harika duruyor bu siteye güvenip alışveriş yapabilirmiyim daha önce alışveriş yaptınız mı acaba ?

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
lol bağımlısıyım kanka net alırm :D

çok teşekkür ederim bahsettiğiniz bilgisayar uygun bir fiyata benziyor ve güzel bir sisteme bu siteye güvenebilir miyim daha önce alışveriş yaptığınız bi sayfamı acaba ?
Bu siteden daha önceden hiç bir şey almadım ama arkadaşlarımın bilgisayar alacağım zaman önerileri burada olmuştu kendileri de burada almıştı. Ben site olarak teknobiyotik'i tercih etmiştim eğer kapanmadıysa. İtopya güvenilir bir site, kendiniz de araştırabilirsiniz.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
lol için çok büyük bi sisteme gerek yok o yüzden sadece kasa için 6 7 k harcarsın sanırım ki bencede bunun için değmez ama yt kampanyaları yada bazı yerlerde ucuza malzemeler çıkıyo oradan toplayabilirsn

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
kendin işten anlayan birisine toplatırsan daha güzel olur sistemini kendin kur hazır alma

Üye
3 HİZMET YILI
kral bence monster notebooklara bak onlar hem kullanışlı hemde iyi ama ben evde takılırım diyosan ucuza kasa toplarsın

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Ekran kartını minimum düzeyde tutup, işlemci ve ram'e ağırlık vermelisin eğer sadece hedefin LOL oynamak ise. RX 570-6500XT-1650 gibi kartlar rahatlıkla işini görür.

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Oyun oynayacaksan direk monster öneririm masa üstü istiyorsanda Vatan toplama yapıyor ama itopya da gamer gecesi felan oluyor daha ucuza gelebilir

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
kesinlikle monster bilgisayar alman lazım ben kullanıyorum 2 yıldır hi.bir sıkıntısı yok fps falan gayet iyi

Üye
3 HİZMET YILI
eğer internetten alıcaksan dikkat et parçaları dandik oluyor manuel olarak değiştirip sipariş edersen bir sorun cıkmaz düşük bütçeli sistem arıyorsan ona göre fiyat performans parçaları kullanabilirsin.

Seçkin Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
apu sistem iyi araştır bence bende 5 3400 var gta 5 70 fps fln her oyun 1080 p normal 40 50 fps tavisye ederim

Wanderlust
Süper Moderator
Ödüller
16
9 HİZMET YILI
itopyada espor pcleri oluyor genel olarak cok bir şey değil apu sistem bile lol oynatır sana

Üye
3 HİZMET YILI
Bütçe nedir ? Düşük bütçeli birşey toplayacaksan apu toplayabilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...