peki önerilerin için sana çok teşekkür ederim <3Bu siteden daha önceden hiç bir şey almadım ama arkadaşlarımın bilgisayar alacağım zaman önerileri burada olmuştu kendileri de burada almıştı. Ben site olarak teknobiyotik'i tercih etmiştim eğer kapanmadıysa. İtopya güvenilir bir site, kendiniz de araştırabilirsiniz.
kanka bi 10k olabilirkankam bütçe söylememişsin tavsiye vermek zor.
hmm anladım teşekkür ederimApu sistemler çok ileriye dönük olmaz ama diğer dostlarımın da dediği gibi itopyada bulabilirsin.
çok ısınıyor mu şarjı falan nasıl bilgin var mıLaptop alacaksan direk monster öneririm.
teşekkür ederim sanırım lolde fazla fps veriyorsa diğer oyunlarıda rahatça oynatırasus ve monsterlara bakmanı öneririm brom pek üzeceğini sanmam ve lol gibi bir oyunda da baya iyi bir fps ile oynayabilirsin kendine iyi bak iyi forumlar.
ÇOK iyi eline koluna emeğine sağlık çok çok teşekkür ederim gerçekten harikasınSistem Özellikleri
Fiyat:11150TL
İşlemci: Ryzen 5 5600X 4.65ghz 6/12 32mb önbellek
İşlemci Soğutucu:Snowman t4 RGB 5bakır boru
Anakart:B450 Asus prime m-k 4400mhz
Ram:16gb 3000mhz cl16 crucial Ballistix
Ekran Kartı:Gtx1070 8gb 256bit MSI gaming x
Depolama:500GB M2 nwme ssd a2000 kingston
Kasa:Zoko Melody ama 4argb Xigmatek fan ile özelleştirilmiş Kumandalı (reset düğmesi ile renk değişir) mesh panel
PSU:650w 80+plus Xigmatek Calibre
örnek
bencede yeterlidiral bi rx 570/580 i5 işlemci 8 gb ram yeter sana 8 bin liraya güzel bir şey toplarsın donanım arsv e girip baka bilirsin
evetsadece kasa ise 6-7 bin tl yi gözden çıkarman gerekiyor
tabikial bi rx 570/580 i5 işlemci 8 gb ram yeter sana 8 bin liraya güzel bir şey toplarsın donanım arsv e girip baka bilirsin
Cyberpunk acamaz bile bu sistem nasi oneriapu sistem iyi araştır bence bende 5 3400 var gta 5 70 fps fln her oyun 1080 p normal 40 50 fps tavisye ederim