toplanır ya bilgisayarım yok hiçLoL'ün sistem gereksinimleri çok yüksek değil, ucuz ve kaliteli bir şey kalmadı zaten. 4-5 bin TL'ye bilgisayar toplayıp LoL'ü rahatça oynarsın ama LoL için bilgisayar toplanır mı bilmiyorum.
aga lol çok istemiyor ama lol için pc alınırmı emin değilim 6 7 k arası bişey tutuarArkadaşlar bilgisayar almayı düşünüyorum bildiğiniz fiyat bakımından ucuz olmasını istiyorum ama league of legends gibi oyunlarda en azından bi 150-200 fps alsın istiyorum yani kısaca ucuz ve kaliteli bi bilgisayar önerecek olursanız ne önerirsiniz ?
lol bağımlısıyım kanka net alırmaga lol çok istemiyor ama lol için pc alınırmı emin değilim 6 7 k arası bişey tutuar
çok teşekkür ederim bahsettiğiniz bilgisayar uygun bir fiyata benziyor ve güzel bir sisteme bu siteye güvenebilir miyim daha önce alışveriş yaptığınız bi sayfamı acaba ?Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapitopyanın hazır sistemlerine bakabilirsiniz bütçenizin yeteceği şekilde. Bu bilgisayar gayet güzel bir sistem. F/P ürünü.
evet bütçem yeterli ve sistem harika duruyor bu siteye güvenip alışveriş yapabilirmiyim daha önce alışveriş yaptınız mı acaba ?Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Bu sisteme bakabilirsiniz. 150-200'ün de üstüne çıkacak bir sistem. Bütçeniz yetiyorsa öneririm.
Bu siteden daha önceden hiç bir şey almadım ama arkadaşlarımın bilgisayar alacağım zaman önerileri burada olmuştu kendileri de burada almıştı. Ben site olarak teknobiyotik'i tercih etmiştim eğer kapanmadıysa. İtopya güvenilir bir site, kendiniz de araştırabilirsiniz.lol bağımlısıyım kanka net alırm
Post automatically merged:
çok teşekkür ederim bahsettiğiniz bilgisayar uygun bir fiyata benziyor ve güzel bir sisteme bu siteye güvenebilir miyim daha önce alışveriş yaptığınız bi sayfamı acaba ?
kesinlikle monster bilgisayar alman lazım ben kullanıyorum 2 yıldır hi.bir sıkıntısı yok fps falan gayet iyiArkadaşlar bilgisayar almayı düşünüyorum bildiğiniz fiyat bakımından ucuz olmasını istiyorum ama league of legends gibi oyunlarda en azından bi 150-200 fps alsın istiyorum yani kısaca ucuz ve kaliteli bi bilgisayar önerecek olursanız ne önerirsiniz ?
eğer internetten alıcaksan dikkat et parçaları dandik oluyor manuel olarak değiştirip sipariş edersen bir sorun cıkmaz düşük bütçeli sistem arıyorsan ona göre fiyat performans parçaları kullanabilirsin.Arkadaşlar bilgisayar almayı düşünüyorum bildiğiniz fiyat bakımından ucuz olmasını istiyorum ama league of legends gibi oyunlarda en azından bi 150-200 fps alsın istiyorum yani kısaca ucuz ve kaliteli bi bilgisayar önerecek olursanız ne önerirsiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?