Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kardeşim pc static elektrik ürettiği için tüm tozu toplar tek sıkıntın bu parçalar ısınıyor diye yapıyorsun ama kanalları 3 ayda bir temizlersen ve fabrikasyon giriş ve egsoz fanlarını değiştirip eskiden 150 tl falan aldığım efsane fanlardan sende alırsan ( şuan daha pahalı olabilir ) kasayı açık tutman gerekmez bak bu bence şuana kadar ki en faydalı yorum. pc kasasını pc masasının o ufak değilinde tutma bu arada öyle bir şey yapıyorsan o tamamen satış stratejisidir pc hava sirkülasyonu yapabileceği açık ve mümkünse yüksek de tut <3
Sistemi Açık Kullanırsan sorun olmaz Çoğunlukla odandaki tozlar Toplanır sonucda elektrik var sistemde ve odanıda sıcak tutar oda kapısınıda kapatırsan
hafta sonları haftada en az her hafta ama ram ekran kart temızlemesı yap ramlerın uclarını sil silgi ile oksitlik yapmasın diiye haftalık temızlık bakımı yap sorun olmaz
Eğer belirli periyotlarla kasa içi temizliğini yapıyorsan bence doğru yapıyorsun, ben de senin gibi kullanıyorum fakat ayda 1 kez 35-40dk kasa içi temizliğiyle uğraşıyorum kompresor vs.