Ramin 8 mi 16GB mi acaba, birde antivirüs programı yüklü mü?son 2 3 aydır fps düşüşleri droplar kasmalar olmaya başladı oyunlarda
bilgisayarı 2020 aralık ayında almıştım 1.5 sene oldu alalı Termalden dolayı olabilirmi
onun harici neden olabilir
kanka termal macun vb sık pc ni sıfırlason 2 3 aydır fps düşüşleri droplar kasmalar olmaya başladı oyunlarda
bilgisayarı 2020 aralık ayında almıştım 1.5 sene oldu alalı Termalden dolayı olabilirmi
laptop kullanıcıysan kaliteli harici bir soğutma almanı öneririm eğer kasa kullanıcısı isen yapacakların daha alternatiflidir işlemcinin termalini değiştirmekle başlayabilirsin eğer kasa içi tozlanmışsa bu yol açıyor olabilir gidip temizlemelisin eğer hdd kullanıyorsan hdd nin tepki süresi yetersizliğinden drop yaşamış olabilirsin yani kesinlikle bir sdd kullanman yönündeyim ayrıca sorun ramlardende kaynaklanıyor olabilir ram arızasından bahsetmiyorum öyle olsa mavi ekran yersin demeye çalıştığım şey ram yetersizliğidir bunuda şu şekilde test edebilirsin arka planda çalışan bir kaç uygulamayı kapatıp birde o şekilde oynamayı deneyebilirsin eğer sorun çözüldüyse sorun işlemcinin iş parçacığının yetersiz oluşu ya da ram hacminin yetersizliğindendirson 2 3 aydır fps düşüşleri droplar kasmalar olmaya başladı oyunlarda