Bilgisayarı açınca kasadan ses geliyor ama görüntü yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Look what you have done
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar selamlar benim şöyle bir sorunum var bilgisayarı normalce kullanıyordum ağır ve pcyi kastırıcak bir şey açmamıştım birden ekran Bembeyaz oldu ve fare imlecim dondu hiç bir işlem yapamadım ondan sonra pc kapanmayınca önemsemeyip düğmeden kapattım ertesi gün bilgisayarı açmayı denedim iyi güzel kasadan ses geliyor ama hiç bir şekilde ekrana görüntü alamıyorum. Monitörde bir sorun yok ondan eminim arkadaşlar. Neden kaynaklı olabilir tecrübeli olanlar var mı?

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
kardeşi böyle bir sorunda aklına direk ram gelsin eğer kasa çalışıyor görüntü yoksa ram tam takılmamış yada tozlanmıştır silgi yardımıyla ramı temizle ve yeniden tak

eğer sorun çözülmez ise ekran kartına yönel

Onaylı Üye
Ödüller
2
7 HİZMET YILI
Eğer monitör bir hasar almadıysa ve ev içerisinde elektrikle ilgili de bir sorun olmadıysa sorun muhtemelen DVI kablosunda bir temassızlık oluyor olabilir arasında toz da birikmiş olabilir bi çıkarıp takmanızı öneririm. Tekrar edeyim sorununuz PC bazında değilse bu işlemi uygulamak size yardımcı olabilir, öbür türlü RAMlerinizi kontrol edebilirsiniz en ufak titremede bile temassızlık yaptıkları oluyor bazen.
Bence de ilk olarak kablolara bak, bu dvi kabloları benimde başımı çok ağrıttı.

Üye
5 HİZMET YILI
benim fikrim şölye başıma geldin den biliyorum biraz dinlendir resset at olmadı sök tozunu al yandıysa da yenisini alcaksın mecbur baglantılara iyi bak benden bu kadar D: #mutlu adam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...