Onaylı Üye
Bilgisayar özelliklerini yazabilirsen yardımcı olabiliriz.
Ben neye yeterli diye sordum bunlarla hangi oyunu oynayabilirim.gayet yeterli
Ekran Kartı DarBoğaz Yapma İmkanı Varmı ?Kardeş benim pcde a6 6400k var ben 60 fps alıyom + GTX 1050 taktım amk 50 yi zor görüyom
ekran kartını da vermen gerekli
Kardeş ekran kartı onbord işlemcideniyiyor ondan rami az ya adamın (R7 Grapicsdir Oda R7 240-R7 250)Tekabul ederekran kartını da vermen gerekli
Kardeş şu an O ekrankartını kulanamıyorsun her hal çünki normalde ramdan yemememesi lazım pc ninBu olmazmı ?
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Anakartın nedir Gigabyte mi Asus mu Msı mı ( Yaz Bunu İnternet Sonra Entegre grapich kapatma yazOnu nasıl kullanıcam peki ?
Adam onu sormuyor entegreyi kapamayı soruyorHocam paylaşımsız bi ekran kartı dierlerinden hertürlü iyidir yapman gereken giriş seviyesi veya orta seviye ekran kartı alman ( bütçene bağlı) bütçeni söylersen istediğin oyunlara uygun bir ekran kartı önerebilirim.Aldığın ekran kartının ayarlarından eğer işlemcinin ekran kartı var ise ramden yememsi için oyunlarda paylaşımsız ekran kartını kullanırsın ram rahat olduğu için fps artışı kesinlikle görünür . Önerim giriş seviyesinde r7 240 orta seviyede ise gt 1030 ile rahat yüksek fps artışı elde edebilirsin.
İyi formlar.