o ekran kartına o ram olmamış ekrankartı çöp oyüzden kaldırmaz.64 MB ekran kartı ve 8 GB ram var. Canım çok sıkılıyor oynayabileceğim her hangi bir oyun veya ilgilenebileceğim bir şey var mı? Knives Out oynuyorum 30 fps ile 15 fps arası fakat sıkıldım başka bir şey oynayabilir miyim?
Ekran Kartı dxdiag da yazdığına göre
Yaklaşık Toplam Bellek 1792 MB
Görüntü Belleği (VRam) 64 MB
cs 1.6 half life oynamayı denediniz mi64 MB ekran kartı ve 8 GB ram var. Canım çok sıkılıyor oynayabileceğim her hangi bir oyun veya ilgilenebileceğim bir şey var mı? Knives Out oynuyorum 30 fps ile 15 fps arası fakat sıkıldım başka bir şey oynayabilir miyim?
Erken erişim oyunlarını açablir yine bi dene64 MB ekran kartı ve 8 GB ram var. Canım çok sıkılıyor oynayabileceğim her hangi bir oyun veya ilgilenebileceğim bir şey var mı? Knives Out oynuyorum 30 fps ile 15 fps arası fakat sıkıldım başka bir şey oynayabilir miyim?
UNDERTALE zorlarsan64 MB ekran kartı ve 8 GB ram var. Canım çok sıkılıyor oynayabileceğim her hangi bir oyun veya ilgilenebileceğim bir şey var mı? Knives Out oynuyorum 30 fps ile 15 fps arası fakat sıkıldım başka bir şey oynayabilir miyim?
Look for games before 2009 and try to match your reqIt has 64 MB video card and 8 GB ram. I'm bored. Is there any game I can play or something I can take care of? I'm playing Knives Out between 30fps and 15fps but I'm bored can I play something else?
According to what it says in Graphic Card dxdiag
Approx. Total Memory 1792 MB
Image Memory (VRam) 64 MB