#DenDersAldıım!!!
Süper Üye
ekran katım 4 gb ama paylaşımlı olduğu için oyunlarda sadece 1 gb kullanabiliyorum.Kardeşim kaldırır ram ve işlemci okey ekran kartı da 4 gb açarmı açar en düşük ayarlarda max 50-60 civarı alır.
O Ekran Kartı 4 cugili değil 2 cugilidir. Paylaşımlı olduğu için 2 cugilide ramdan çalar o yüzden 4 cugili yazar o ekran kartı 4 cugili değil yani anlatabildim bence
yanlış anlıyosun ekran kartı 4 gb değil 2 gb ama 4gb yazmasının sebebi ramdan kullanıyor olması 2 gbnıekran katım 4 gb ama paylaşımlı olduğu için oyunlarda sadece 1 gb kullanabiliyorum.
O zaman dostum 20 30 belki alırekran katım 4 gb ama paylaşımlı olduğu için oyunlarda sadece 1 gb kullanabiliyorum.
iade eten düşük ayarlarda maks. 7 fps resmen parayı çöpe attım.
Biz orasını düşünemedik zaten iade edilemiyor 2 haftayı geçtiği için.iade et
pcnin kaldırıp kaldırmadığını anlaman 2 haftanımı aldıBiz orasını düşünemedik zaten iade edilemiyor 2 haftayı geçtiği için.
hayır aldıktan sonra deneme fırsatı bulamadım.pcnin kaldırıp kaldırmadığını anlaman 2 haftanımı aldı
hmm geçmiş olsun o zaman gerçi benim sistemde very lowda oynatıyor anca adamlar zar zor ayırt ediliyor bende oynamıyorum sistemim yetersizhayır aldıktan sonra deneme fırsatı bulamadım.