Bilgisayarımı hızlandırmak için hangi uygulamaları önerirsiniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
5 HİZMET YILI
Discordda ekran açınca bilgisayar bir süre sonra dalgalanıyor ve aşırı derecede kasıyor bide bazı oyunlarda hızlandırıcı bir program önerir misiniz?​

Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın.
Emektar Üye
Ödüller
18
10 HİZMET YILI
Hızlandırıcı programlar bence çok işe yaramıyorlar ya da en azından ben faydasını görmedim.

CPUCores :: Maximize Your FPS kullanarak oyunlarda daha iyi bir performans alabilirsiniz.

Windows içinse önerim arkada çalışan ama kullanmadığınız uygulamaları kapatmak olucaktır.

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
5 HİZMET YILI
Hızlandırıcı programlar bence çok işe yaramıyorlar ya da en azından ben faydasını görmedim.

CPUCores :: Maximize Your FPS kullanarak oyunlarda daha iyi bir performans alabilirsiniz.

Windows içinse önerim arkada çalışan ama kullanmadığınız uygulamaları kapatmak olucaktır.
Cpu cores steam üzerinde çalışıyor galiba ben advanced system care gibi uygulama tavsiyesi istiyorum çöp dosyaları temizleyecek bilgisayarın bakımını fps optimizasyonunu yapıcak bu özelliklerde.

Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın.
Emektar Üye
Ödüller
18
10 HİZMET YILI
Cpu cores steam üzerinde çalışıyor galiba ben advanced system care gibi uygulama tavsiyesi istiyorum çöp dosyaları temizleyecek bilgisayarın bakımını fps optimizasyonunu yapıcak bu özelliklerde.
Oyunlarda hızlandırıcı program diye belirttiğiniz için onu demiştim fakat çöp dosyalar için şunları önerebilirim.

Advanced System Care
CCleaner
Glary Utulities

Banlı Üye
5 HİZMET YILI
Dostum valorantta denedim de hızlandırıyor oyunu boşuna deneme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...