Üye
2GB çok düşük, boş olan tüm usb'leri ready boost yapmanızı öneririm.Dostum öncelikle teşekkürler, bir sorum olacak 2gb Ram için kaç gb sanal ram vermemiz gerekiyor, cevaplarsan sevinirim.
Rica ederim.Dostum öncelikle teşekkürler, bir sorum olacak 2gb Ram için kaç gb sanal ram vermemiz gerekiyor, cevaplarsan sevinirim.
Düşük ancak Sanal Ram zaten düşük ramlar için var. ( 2 - 4 - 6 vb. )2GB çok düşük, boş olan tüm usb'leri ready boost yapmanızı öneririm.
kardeş 8 gb ram var ne girmem gerek yazdım cevap vermedinRica ederim.
Başlangıç boyutu ---> 3072
En büyük boyut ---> 4096
Post automatically merged:
Düşük ancak Sanal Ram zaten düşük ramlar için var. ( 2 - 4 - 6 vb. )
Hayır dostum fark belli oluyor.Böyle yöntemlerin bilgisayarı pek etkileyeceğini sanmam. En iyisi en azından bi 120 GB'lik SSD almak. Günlük kullanımda bayağı bir rahatlatır bilgisayarı.
Birinci kısımdan bahsetmiştim. Memreduct kısmında haklısınız zamanında ben de kullanıyordum. Cities:Skylineste 4 GB RAM azalttığını bile gördümHayır dostum fark belli oluyor.
ben lol oynuyorum 2 gb ram var, oyun esnasında temizliyosun 200+mb ram yeri açılıyor
görev yöneticisinden kontrol edebilirsin.
Başlangıç boyutu ---> 12144kardeş 8 gb ram var ne girmem gerek yazdım cevap vermedin
Yan etkisi yoktur.oda sıkıntı degilmi omrunu azatlmıyormu
Başlangıç boyutu ---> 12144Dostum Sağol Fakat 8gb için ne kadar girmem gerekiyor
Başlangıç boyutu ---> 2457616gb icn ne kadar girmem gerek
bu aksaş güzel bir konu daha gelicek sende faydalanırsın.bro i3 2nesil 8 gb ddr3 ram amd radeon 7450 grafik kart nasıl daha iyi calısır
Bu akşam yeni bir part paylaşacağım.Lütfen devam eder misin bu seriye çok yardımcı oluyor tam destek veriyorum sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?