Bilgisayarınızda zararlı / şüpheli program(lar) tespit edildiğinden, oyununuz kapatılacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
8 HİZMET YILI
Baylar her yolu denedim ama ne yaparsam yapayım bu hatayı alıyorum. Daha önce birkaç defa ban yemiştim. Yeniden hesap(lar) açıp oyuna girerdim en son dün gece oynadım mesela. O hesap da ban yedi. Bugün yeni bir hesap açtım girmeyi denedim ama bi b*kluk var sürekli yukarıda belirttiğim hatayı veriyor. Her yolu denedim ama devam ediyor. Birisi bana HVID yemişsin diyor ama öyle olduğunu sanmıyorum oyuna giremem yoksa. Oyuna girebiliyorum hata veriyor oyunu kapatıyor işte. Banlandın falan demiyor yeni hesaplar açıp girdiğimde.

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
I'm not sure what you're talking about, because your question is vague.

Donator
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
C de kalıntı dosyalar vardır onları temizlemen lazım

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
az öce komutları girip sildim bazılarını silmedi fakat yinede açmıyor

Zafer Doğan
Uzman Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
bak kardeşim oyundan bir kere ban yedikten sonra oyunu silip tekrar yüklemezsen sürekli ban yersin oyunu her ban yediğinde silip tekrar yüklemen gerekiyor

Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Kalıntılar kalmıştır

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Baylar her yolu denedim ama ne yaparsam yapayım bu hatayı alıyorum. Daha önce birkaç defa ban yemiştim. Yeniden hesap(lar) açıp oyuna girerdim en son dün gece oynadım mesela. O hesap da ban yedi. Bugün yeni bir hesap açtım girmeyi denedim ama bi b*kluk var sürekli yukarıda belirttiğim hatayı veriyor. Her yolu denedim ama devam ediyor. Birisi bana HVID yemişsin diyor ama öyle olduğunu sanmıyorum oyuna giremem yoksa. Oyuna girebiliyorum hata veriyor oyunu kapatıyor işte. Banlandın falan demiyor yeni hesaplar açıp girdiğimde.
oyunu moyunu felan silme
Kardeşim C klasörüne gir kprocesshacker diye silinmeyen bir dosya varsa dönüş yap bana

Üye
8 HİZMET YILI
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Advanced SystemCare Ultimate indir bir tarat gereksiz ne varsa sil regedit dosyalarında düzenlemeye de izin ver. Ondan sonra deneyip yazar mısın lütfen.

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Your game will be closed because harmful / suspicious program (s) are detected on your computer.
I tried every way, but I keep getting this error.
I had the same problem,
1. Make sure your antivirus software is turned off, and try to clean out the cache and re-extract all the files you need.
2. This is a situation we do not want to encounter. Your account may be being tested.
Both of the above types of requests are what I have encountered when using documents

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
PfPre_4763424e.mkd isimli bir mkd dosyası var silinmiyor. konum: C > windows > prefect
Post automatically merged:

Onu çok önceden halletmiştim bro sildim onu
Process Hacker 2 isimli programını indir bro PfPre_4763424e.mkd isimli dosyaayı araştır kalıntıysa bununla ortadan kaldırabilirsin regeditten uğraşma 2 saat Process Hacker 2 ile arkaplanda çalışanlarıda çat pat kapatabılıyorsun ama ilkönce ne olduqunu çöz sonra kapat sistemsel bişi değilose kapa gitsin

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
bnde denedım yapamadım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...