PUBG Lite bilgisayarınızda zararlı program tespit edildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
hile kullanmama rağmen bu uyarıyı veriyor

"bilgisayarınızda zararlı / şüpheli programlar tespit edildiğinden oyununuz kapatılacak ''
oyuna giriyorum uçaktan önce ki serbest bölümde azıcık takılıyorum (koşuyorum vs vs ) bu uyarıyı veriyor ve oyundan atıyor ?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI

"bilgisayarınızda zararlı / şüpheli programlar tespit edildiğinden oyununuz kapatılacak ''
oyuna giriyorum uçakdan önce ki serbest bölümde azıcık takılıyorum (koşuyorum vs vs ) bu uyarıyı veriyor ve oyundan atıyor ????????
Kardeşim o banada oluyordu netten araştırsım buldum googleye pubg lite bu hatayı yaz karşına çıkar dediklerini yap düzelşyor

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
görev yöneticisinden arkada çalışan ne var bi bak cheat engine driverini bile hile olarak algılıyor onları silmen lazım googledan araştır bulursun

Banlı Üye
6 HİZMET YILI

oyuna giriyorum uçakdan önce ki serbest bölümde azıcık takılıyorum (koşuyorum vs vs ) bu uyarıyı veriyor ve oyundan atıyor ????????
mause makron varsa yada başka bir uygulama açıksa o hatayı verir görev yöneticiden bak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...