PUBG Lite bilgisayarınızda zararlı program tespit edildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
hile kullanmama rağmen bu uyarıyı veriyor

"bilgisayarınızda zararlı / şüpheli programlar tespit edildiğinden oyununuz kapatılacak ''
oyuna giriyorum uçaktan önce ki serbest bölümde azıcık takılıyorum (koşuyorum vs vs ) bu uyarıyı veriyor ve oyundan atıyor ?

Moderatörün son düzenlenenleri:
G♥A♥Z♥I♥ M♥U♥S♥T♥A♥F♥A♥ K♥E♥M♥A♥L♥ A♥T♥A♥T♥U♥R♥K♥
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Oyunu Kaldırıp Tekrar Yükle Veya Support Uygulamalarına Bir Göz At Kaldırmak İstemiyorsan Belki Faydası Olur.

Seçkin Üye
7 HİZMET YILI
bendede aynı hatayı verıyodu ben şoyle yaptım belgelerde ındırdıgın dosylardan kalmış olabılır bende vardı sıldım dosyalrı bilgisayarı yenıden başlatım ve oyunu onar dedım sorun gıtmıstı bende sende dene ıstersen

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Önceden başka biyyerden indirmeye çalıştıysan belki zararlı yazılım atmış olabilir bence formatla pcyi

Üye
6 HİZMET YILI
I had this one before tho, i look into my app and task manager try to find any suspicious sofware running. Perhap u dont realize ur previous hack or cheat dat has been banned by pubg lite still in your folder. clean it properly. or else it will be invain

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Yani o yazılım arkada çalışıyp olabilir bende böyle hata yaptım gizli dosyalara bastıgımda virüs ortaya cıkti

Seçkin Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI

"bilgisayarınızda zararlı / şüpheli programlar tespit edildiğinden oyununuz kapatılacak ''
oyuna giriyorum uçakdan önce ki serbest bölümde azıcık takılıyorum (koşuyorum vs vs ) bu uyarıyı veriyor ve oyundan atıyor ????????
windows defendr kapat

1998
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
antivürüsü komple devre dışı bırak oyunu onarmadan önce ( appdata,localappdata,temp) pubg lite le ilgili çerezleri sil sonra oyunu onar sorun ortadan kalkacaktır .

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI

oyuna giriyorum uçakdan önce ki serbest bölümde azıcık takılıyorum (koşuyorum vs vs ) bu uyarıyı veriyor ve oyundan atıyor ????????
bendede veriyor yardımcı oln

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Defenderı kapat
Post automatically merged:

Seckin üye olman gerekli bunun icin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...