- Konuyu başlatan
-
Üye
Ban yemek sorun değil şu hatayı almayayım yeterbak kardeşim oyundan bir kere ban yedikten sonra oyunu silip tekrar yüklemezsen sürekli ban yersin oyunu her ban yediğinde silip tekrar yüklemen gerekiyor
still not workingI had the same problem,
1. Make sure your antivirus software is turned off, and try to clean out the cache and re-extract all the files you need.
2. This is a situation we do not want to encounter. Your account may be being tested.
Both of the above types of requests are what I have encountered when using documents
Deneyeceğim brom sağolasınProcess Hacker 2 isimli programını indir bro PfPre_4763424e.mkd isimli dosyaayı araştır kalıntıysa bununla ortadan kaldırabilirsin regeditten uğraşma 2 saat Process Hacker 2 ile arkaplanda çalışanlarıda çat pat kapatabılıyorsun ama ilkönce ne olduqunu çöz sonra kapat sistemsel bişi değilose kapa gitsin
oyunu sildigimizde oyunun kalıntı dosyaları kalıyormu? yoksa silip hemen yeniden kurmak yeterlimi?bak kardeşim oyundan bir kere ban yedikten sonra oyunu silip tekrar yüklemezsen sürekli ban yersin oyunu her ban yediğinde silip tekrar yüklemen gerekiyor
biraz daha uğraşayım olmadı böyle yapacağım ama bende setup hala duruyor. Oyunu kaldırıp setup ile tekrar kursam olur değil mi yani internet sitesinden sil baştan indirip kurmaya gerek yok herhalde?Hileleri sil pubgyi de sil baştan yükle
yok brom öyle bir derdimiz çok şükür. daha önce böyle hata almıyordum hile kullanırken. bugünden itibaren olmaya başladı bu yakullandığın klavye veya fare de kendisinden makro özelliğini destekliyorsa ve bu kendi yazılımları açıksa bunu hile sayıp kapatıyor ve ban atabilyior
oyun ya da hile güncellendiyse bypass olayında bir sıkıntı olabilir.Bu arada sürekli aynı hatayı aldıktan sonra bi 100 yıl ban atıyor
Post automatically merged:
yok brom öyle bir derdimiz çok şükür. daha önce böyle hata almıyordum hile kullanırken. bugünden itibaren olmaya başladı bu ya
internette araştırdım kalıntı dosyalarıda silmek lazımmışbiraz daha uğraşayım olmadı böyle yapacağım ama bende setup hala duruyor. Oyunu kaldırıp setup ile tekrar kursam olur değil mi yani internet sitesinden sil baştan indirip kurmaya gerek yok herhalde?
kprocesshacker.sysC klasöründe bi dosya vardı adını unuttum onu sil yapman gerek onu algılıyor
evet pubg litehangi oyunlarda diyor pubg lite mı
C > windows > prefectinternette araştırdım kalıntı dosyalarıda silmek lazımmış
format attım daha önce yine aynı ilkini açıyor ikincide hileyi çalıştırdımmı yine açmıyor1-2 defa benmde başıma geldi..kökten çözüm format at bro böyle uğrasınca kafayı yiyor insan
aşırı saçma ve gereksiz işleri var bu pubg lite geliştiricilerinin. Abuk subuk önlemler alıyorlar da giren yine giriyor yani..format attım daha önce yine aynı ilkini açıyor ikincide hileyi çalıştırdımmı yine açmıyor
ewet ama elle silinmesi gerekenler var c klasöründe googlede video var programların kalıntılarını silmek içinevet pubg lite
Post automatically merged:
C > windows > prefect
C > windows > temp
%appdata% > temp bunlar ise bahsettiğin şey
bunları yaptım
dene bakalım ben şuan kalıntıları siliyorum oyunu sildimoyunu silip tekrar yüklüyorum. işe yararsa burada haberdar edeceğim faydalandırmak açısından.
işe yaramadıoyunu silip tekrar yüklüyorum. işe yararsa burada haberdar edeceğim faydalandırmak açısından.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?