Bilgisayarınızda zararlı şüpheli programlar tespit edildiğinden oyununuz kapanacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
kprocesshacker diye bir klasör var bak ordaysa sil normal yolla silinmez Process hacker 2 diye programı indirip silebilirsin silinmeyen programları
Post automatically merged:

kprocesshacker diye bir dosya var bak ordaysa sil normal yolla silinmez Process hacker 2 diye programı indirip silebilirsin silinmeyen programları

Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
windows defenderi bilgisayarından komple kaldırmayı deneyebilirsiniz

Üye
10 HİZMET YILI
kanka bendede olmuştu windows guvenlık duvarı acılmıs pcyı kapatıp acınca bıde avast kullanıyorum hepsini kapattım oldu daha sonra ban yedim :D

Zafer Doğan
Uzman Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
dosyalarını yedekle yine olmazsa silip tekrar yükle bendede olmuştu silip tekrar yükleyin ce düzeliyo

Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
youtubede izleyebilirsin bende tam bilmiyorum ama oradan bakarak yapmıstım aklımdan cıktı

Üye
6 HİZMET YILI
Ekli dosyayı görüntüle 41857Arkadaşlar böyle bir hata alıyorum hile ile girsemde hilesiz girsemde hata verip atıyor yardımcı olabilecek varsa yorum atabilirmi sabahtan beri birsürü şey denedim olmadı yorum kasmak için yorum atanları reportluyorum iyi forumlar.
silip tekrardan yüklemen gerekebilir hile istiyorsanda yüklemeden tüm virüs programlarını devre dışı bırak

Dualitet Og Ulver
Banlı Üye
Ödüller
4
Sosyal
7 HİZMET YILI
öyle bir şey yok hocam uydurmayın.
Donanım banı yeme ihtimalin yüksek ama diğer türlü araştırma yapabilir oyunu silip tekrar kaldırabilirsin yaşayan çoğu kişi donanım banı yemiş oluyor
ayrıca çözüme gelecek olursak,
Yerel Disk C'de ki "kprocesshacker2" isimli bir dosya var onu sil şu yöntemi uygulayarak.

- CMD' yi "Yönetici" olarak aç ve şu komutu yazıp "Enter" tuşuna bas.

Kod: sc stop kprocesshacker2

Ardından Yerel Disk C 'ye girip dosyayı silebilirsin ve oyuna girebilirsin.

Are you sure
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Bendede Aynısı Olmuştu Sana Tavsiyem Önce Bir Anti Virüs Testinden Pcni Geçir Virüs Yoksa Pubg Aynı Zamanda Mouse Driver Programlarınıda Engelleyebiliyor Mesela Ben Logitech Programı Açıkken Pubg'ye Beni Almıyor Bilgisayar Isıklarında Kullanılan Programda Var O Tarz Mouse Programı Falan Filan Varsa Kapat Öyle Dene Yine Sorun Olursa Desteğe Yaz Zaten Sana Söyleyeceklerdir Neden Kaynaklı Olduğunu Benim Sırf Logitech Programı Yüzünden 3 4 Hesabım Ban Yedi

Mr Ainsley Harriott
Süper Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Kardeşim oyun dosyası bütünlüğünü doğrulamayı denedin mi steamden ?

Tahsin Yavuz
Seçkin Üye
Ödüller
6
Sosyal
8 HİZMET YILI
Ekli dosyayı görüntüle 41857Arkadaşlar böyle bir hata alıyorum hile ile girsemde hilesiz girsemde hata verip atıyor yardımcı olabilecek varsa yorum atabilirmi sabahtan beri birsürü şey denedim olmadı yorum kasmak için yorum atanları reportluyorum iyi forumlar.
MemoryUI'i şüpheli program olarak tespit ediyor. Programın ismini MemoryUI değil de rastgele bir şeyler yapıp öyle dener misin? Eğer aynı hatayı tekrar alıyorsan MemoryUI ifşa olmuş demektir.

Seçkin Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Daha önce memoryhackers ın MH UI loader ını kullanmış isen kprocesshacker.sys dosyası yüklenmiş olabilir bilgisayarına. Önce bunu arat c klasöründe, eğer varsa, aşağıdaki komutları bir text dosyasına yaz ve farklı kaydet seçeneği ile sil.bat olarak kayıt et, sonra da yönetici olarak çalıştır.

sc stop kprocesshacker
sc delete C:\kprocesshacker.sys

Eğer arama yaptırdığında bu dosyayı bulamaz isen; cheatengine veya benzeri programlar yüklü ise onu kaldır.

O da yoksa, makro programları yüklüyse onları kaldır. AutoHotKey gibi programları ve bunların derlenmiş scriptlerini zararlı yazılım olarak algılar. Özellikle derlenmiş olan makroları tespit eder. Dolayısı ile bunları silmen lazım.

Donanım banı atmış olsa, "You can not play the game on this device anymore." yazar.

Dolayısı ile oyunun antihile yazılımı, bilgisayarında hile olarak algıladığı bir program ya da dosya olduğunu söylüyor. Onu bulup kaldırman lazım. Neler olabileceğini yukarıda açıklamaya çalıştım. Kolay gelsin, inşallah çözersin.

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Banlı Üye
6 HİZMET YILI
dostum donanım banı kacınılmazdır hıleyı cok pasıf oynaman lazım yanlızca esp ve cok dıkkatlı olman lazım yanı buyuk bı ıhtımal donanım beraberinde gelecektir pcne temız format atmanı onerırım

Bir Gün Ölmek İçin Her Gün Yaşıyoruz
Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
arka planda calışan bir şeyi algılıyordur sistemi yeniden başlatınca düzeliyor

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
bro, virus taramasi yaptir bilgisayarina. Bi virus u tehdit program olarak görüyordur. Veya bilgisayarinda process hacker programi varsa, onun bi uzantisida bu hataya neden olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...