Seçkin Üye
kprocesshacker diye bir dosya var bak ordaysa sil normal yolla silinmez Process hacker 2 diye programı indirip silebilirsin silinmeyen programları
onu nasıl yapıcaz tamamen kaldırmayıwindows defenderi bilgisayarından komple kaldırmayı deneyebilirsiniz
silip tekrardan yüklemen gerekebilir hile istiyorsanda yüklemeden tüm virüs programlarını devre dışı bırakEkli dosyayı görüntüle 41857Arkadaşlar böyle bir hata alıyorum hile ile girsemde hilesiz girsemde hata verip atıyor yardımcı olabilecek varsa yorum atabilirmi sabahtan beri birsürü şey denedim olmadı yorum kasmak için yorum atanları reportluyorum iyi forumlar.
kprocesshacker.sys dosyası olmayabilir, klavye yada farenin kendi yazılımlarında makro özelliği varsa bu yazılımları kapat yoksa zararlı olarak algılıyor.o dosya yok işte bende dostum
ayrıca çözüme gelecek olursak,Donanım banı yeme ihtimalin yüksek ama diğer türlü araştırma yapabilir oyunu silip tekrar kaldırabilirsin yaşayan çoğu kişi donanım banı yemiş oluyor
MemoryUI'i şüpheli program olarak tespit ediyor. Programın ismini MemoryUI değil de rastgele bir şeyler yapıp öyle dener misin? Eğer aynı hatayı tekrar alıyorsan MemoryUI ifşa olmuş demektir.Ekli dosyayı görüntüle 41857Arkadaşlar böyle bir hata alıyorum hile ile girsemde hilesiz girsemde hata verip atıyor yardımcı olabilecek varsa yorum atabilirmi sabahtan beri birsürü şey denedim olmadı yorum kasmak için yorum atanları reportluyorum iyi forumlar.
virus programing kapaEkli dosyayı görüntüle 41857Arkadaşlar böyle bir hata alıyorum hile ile girsemde hilesiz girsemde hata verip atıyor yardımcı olabilecek varsa yorum atabilirmi sabahtan beri birsürü şey denedim olmadı yorum kasmak için yorum atanları reportluyorum iyi forumlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?