İlk defa biriyle çıktım, çok erkek çevresi var. Her gördüğünü tanıyordum eskiden diyor. Şüphem yok ama aldatıp aldatmadığını nerede
Post automatically merged:
Eskisi gibi bakmaz vardır bir doğukluğu yada hep 2. Plandasındır
İlk defa biriyle çıktım, çok erkek çevresi var. Her gördüğünü tanıyordum eskiden diyor. Şüphem yok ama aldatıp aldatmadığını nerede
sıkıntı işler bunlarbaba senden uzaklaşır oluk oluk kaçar hıcbır sey eskısı gıbı değildir sana dokunurken farklıdır sarılırken konusurken bunlar varsa geçmiş olsun
Doğru , gereksiz ne kadar kişiyle muhattapsa bilki bi sıkıntı var kardeşimAga bir kızın ne kadar erkek arkadaşı varsa o kadar flörtü vardır
sürekli işi cıkıyorsa sana vakıt ayırmıyorsa sana soguk davranıyorsa sankı sen onemlı degılmıssın gıbı davranıyorsa kesınlıkle aldatıyoırdurİlk defa biriyle çıktım, çok erkek çevresi var. Her gördüğünü tanıyordum eskiden diyor. Şüphem yok ama aldatıp aldatmadığını nereden anlarım?
Tanır tabi ne kestane vermiştir onlaraİlk defa biriyle çıktım, çok erkek çevresi var. Her gördüğünü tanıyordum eskiden diyor. Şüphem yok ama aldatıp aldatmadığını nereden anlarım?
telefonunu kurcalıyacağını bildigi için yanına gelirken herseyi siliyordur bazı programlar var telefonuna yükle programı gizle takip et nere gittiğini ne yaptığınıİlk defa biriyle çıktım, çok erkek çevresi var. Her gördüğünü tanıyordum eskiden diyor. Şüphem yok ama aldatıp aldatmadığını nereden anlarım?
Selam!İlk defa biriyle çıktım, çok erkek çevresi var. Her gördüğünü tanıyordum eskiden diyor. Şüphem yok ama aldatıp aldatmadığını nereden anlarım?
soğuk yapıyorsa ve kaybetmekden artık korkmuyorsa kardeşimİlk defa biriyle çıktım, çok erkek çevresi var. Her gördüğünü tanıyordum eskiden diyor. Şüphem yok ama aldatıp aldatmadığını nereden anlarım?
sık sık telefonunu kontrol etmek iste yada telefonunu gizlice kurcalaİlk defa biriyle çıktım, çok erkek çevresi var. Her gördüğünü tanıyordum eskiden diyor. Şüphem yok ama aldatıp aldatmadığını nereden anlarım?
telefon bu işin anahtarı diyebilirim profesyonelse mesajları siliyodur muhtemelen ama yine de herhangi bir anda telefonuna bakmak isteyebilirsin tepkisi belli ederİlk defa biriyle çıktım, çok erkek çevresi var. Her gördüğünü tanıyordum eskiden diyor. Şüphem yok ama aldatıp aldatmadığını nereden anlarım?