Yeryüzünde sadece katliam var
Uzman Üye
bence bir trojan yap hemen telefonunu iste indir, bak tüm mesajlarına bir kere alman yeter zaten hem için rahat olur.İlk defa biriyle çıktım, çok erkek çevresi var. Her gördüğünü tanıyordum eskiden diyor. Şüphem yok ama aldatıp aldatmadığını nereden anlarım?
aldatma konusu illaki birisiyle bir ilişkiye girmesi olarak bakma sana yalan söylüyorsa gerektiği zaman yanında değilse bazı eşyalara duygularına senin düşüncelerine sınır koyuyorsa sana yapma dediklerini kısa bi zamanda öncesinde veya sonrasında yaparsa doğru kişi değildir ya bitir yada bağlanmıyıcağına eminsen hayatında o yanındayken biri varmış gibi davran yokken rahatsın özgür olarak istediğini yap kısacası takılİlk defa biriyle çıktım, çok erkek çevresi var. Her gördüğünü tanıyordum eskiden diyor. Şüphem yok ama aldatıp aldatmadığını nereden anlarım?
Telefona bakabilirsin çok mesaj geliyor mu gelmiyor muİlk defa biriyle çıktım, çok erkek çevresi var. Her gördüğünü tanıyordum eskiden diyor. Şüphem yok ama aldatıp aldatmadığını nereden anlarım?
;
Sana karşı ilgisi azalmis ise surekli sorun cikariyorsa suphelenmelisinİlk defa biriyle çıktım, çok erkek çevresi var. Her gördüğünü tanıyordum eskiden diyor. Şüphem yok ama aldatıp aldatmadığını nereden anlarım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?