Elbet bir gün buluşacağız
Süper Üye
böyle kaliteli konuların açılması takdire şayen. Bravo
Bu pek açıklayıcı olmadı sanki heekonomik durum yüzünden
En sonundaÜretim yapılırsa dışarı ihracat olursa ülkeye para akışı olur bu da ekonomiyi rahatlatır üretim yapmaz da dışarıdan alım yaparsak bu elimizde ki parayı bitirir ve ekonomik zorluk çeker ve batarız
bence yandaşların ve kendi ceplerini düşündükleri içi üretim yapmıyorlar ve ne kadar üretim yapan fabrika ve yerler satıldı ve kapatıldıEn sonundaPeki gelelim 2. kısma efendim , neden üretim yapılmıyor gerek devlet teşviki ile gerek bilhassa devlet tarafından . Veyahut ben bu konuda markalaşmayı hedefleyen kurum kuruluş veyahut bir girişimcide göremiyorum
reis görselde oldugu gibi finasal yatırım egitim ki bunlarda artık ulkemizde cok guçMerhaba , uzmanı olmadığım ama çokça merak ettiğim bu konuyu var ise işin '' uzmanlarına '' veyahut o işin alakalı kişilerine danışmak istiyorum.
Ama öncelikle merakımı gidermek için baktığım şu konuyu sizlerle de paylaşayım
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Finansal kelimesi sanki öylesine konuşmuş boş bir kelime gibi geldi ama neyse.
Efendim soru şu ; Bir ülkenin para birimi diğer ülke karşısında neden değer kaybeder . Ülkemizde dünden bu güne para birimini etkileyecek olan değişiklik nedir ? Diğer ülke tam olarak ne satıyor da veyahut neye satın almaya mecbur bırakıyor da parayı tam olarak ona harcıyoruz ?
Ve geçmişten bu güne benzer olaylar yaşanmış mıdır ? Yaşanmış ise öncesin de ve sonrasında gelişen olaylar nedir ? ( Değer kazanma veyahut kayıp etmek )
Zor ama imkansız değil zira aklıma gelmişkenreis görselde oldugu gibi finasal yatırım egitim ki bunlarda artık ulkemizde cok guç
çok iyi değil mi imkansız gibi ama başarmışızZor ama imkansız değil zira aklıma gelmişken
Jandarma Genel Komutanlığı, Türk pilotun "Loop" hareketi yaptırdığı Sikorsky'e ait fotoğrafı paylaştı.
Fotoğraf, Jandarma'nın Twitter hesabından #TBT (Throwback Thursday) etiketiyle paylaşıldı. Fotoğrafta, ters bir şekilde "Zoru başarırız imkansız zaman alır" ifadeleri yer aldı.
![]()
bu görsel cok eski ya taaa ben askere gitmeden çnce paylaşılmıştıZor ama imkansız değil zira aklıma gelmişken
Jandarma Genel Komutanlığı, Türk pilotun "Loop" hareketi yaptırdığı Sikorsky'e ait fotoğrafı paylaştı.
Fotoğraf, Jandarma'nın Twitter hesabından #TBT (Throwback Thursday) etiketiyle paylaşıldı. Fotoğrafta, ters bir şekilde "Zoru başarırız imkansız zaman alır" ifadeleri yer aldı.
![]()
çok iyi değil mi imkansız gibi ama başarmışız
Efendim lütfenYönetemiyorlar
Evet eskibu görsel cok eski ya taaa ben askere gitmeden çnce paylaşılmıştı![]()
ben bunu ilk ta ozaman gördügümde okudugumda netten cok etkilenmiştim yaevet
Efendim lütfenpolemiğe yol açıcı söylemlerden kaçınalım kendinizi de yakmayın bu garip beni de
Evet eskiYanlış hatırlamıyorsam italyan mühendisler ile iddialaşılmıştı onlar deneme testlerinde helikopterin tüm performansı bu kadar daha fazlasını yapamaz demişler bizimkiler de inisiyatif kullanıp daha fazlasının yapılabileceğini söylemişler
ufak bir anlaşmazlığın eseri olarakta takla atmaz atamaz bunu biz yaptık denen helikopter görselde olduğu üzere taklacı güvercin misali olmuştur
güzel hoş anlar bu arada yaşlanıyoruz efendim