Dert Var Gelir Geçer R25 Var Deler Geçer
Uzman Üye
Ekran kartından ayarlarından (experience) optimize etmeyi dene dostum
soğutucu alman lazım.yada uzun süre oynamayacaksın o aletle.
Paraya kıymamışsın belliki
Keylogger yemiş olabilirmisin ?
Kanka bunu güç seçeneklerindeki ayarlardan çözebilirsin. Bi' kontrol etmeni tavsiye ederim.laptopta şarjda oyna kanka bende şarjdan çıkarınca oto 30 sabitleniyor laptop alalı 2 ay oldu
Kanka 2 Seçenek Var Zaten Bi Dengeli Bide MONSTER yazan VarKanka bunu güç seçeneklerindeki ayarlardan çözebilirsin. Bi' kontrol etmeni tavsiye ederim.
YouTube'da ayarları bulabilirsin.Kanka 2 Seçenek Var Zaten Bi Dengeli Bide MONSTER yazan Var
cunku keylogger herzaman acıktır ve bilgisayarını sömürür yada bir mining yapılıyor olabilir.mümkün olmaması lazım 7 küsüre almıştım 0
Post automatically merged:
mümkün
Arkadaşlar oyunda 100 fpsi ultra ayarlarda alıyordum şuan very low ayarda 20-30 arası alıyorum biranda oldu format attım yinede aynı sorun var napmalıyım bilen var mıdır

Ayrıca daha önceden yazılmış yorumları yazmamaya özen gösteriniz. Bunun yasak olduğu hakkında forumda kural bulunmakta.Arkadaşlar, çoğu kişi arkadaşa, "Termal macununu yenile" deyip duruyor. 3 aylık yeni alınmış bir bilgisayarda termal macun sıkıntısı en son sorunlardan biri olarak görülmeli. Ben 7 aydır termal macunu yenilemedim ve böyle bir sorunum bulunmuyor. Lütfen konu sahibinin işine yarayacak bilgiler ile konuya yorum yazınız.