Biranda Fps yerlere düştü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
8 HİZMET YILI
kanka laptop kullanıyorsun anladıgım kadarı ile ben masa üstü pc sahibi olmadan önce bundan 2-3 sene önce laptop almıştım yeni bir tane lolü indirdim senin gibi 100 fps alıyordum sonra birden o fps düşüşe geçti yani senin anlayacağın kanka laptopun sağlam bir laptop değilse veyahut gaming notebook tarzı bir şey değilse artık ne oluyorsa zamanla çöküyor şu an güzel bir masa üstü sistemim var 2-3 senedir hiç fps düşüşü yaşamadım

format atmayı deneyebilirsin bi nebze arttırır fpsni

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
make sure ur graphic card drivers

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
arkadaşlar ben amd ekran kartımın lolü algılamadığını düşünüyorum çünkü diğer uygulama ve oyunlarda fpslerim gayet yeterli ve yüksek lumion uygulamasındak kendi yarattığım devasa sahnelerde bile fps düşmüyor lolde intele geçiyor gibi bu sorunu nasıl hellederim macunda sıkıntı yok

Economist
Onaylı Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
benim 1050 Ti var bende de öyle bir sıkıntı oldu lol oynamıyorum da diğer oyunlarda.

Çağımızın Hastalığı
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
arkadaşlar ben amd ekran kartımın lolü algılamadığını düşünüyorum çünkü diğer uygulama ve oyunlarda fpslerim gayet yeterli ve yüksek lumion uygulamasındak kendi yarattığım devasa sahnelerde bile fps düşmüyor lolde intele geçiyor gibi bu sorunu nasıl hellederim macunda sıkıntı yok
Önceki mesajımda dediğim gibi "Tam Onarım Başlat" ayarını aç ve bunu yapması ortalama 5-6 dakika sürüyor. Eğer düzelmezse LoL'ü silip tekrar yükle. LoL'ü dosya konumunda bulunan Uninstall programları ile silip tekrar sitesinden yükleyebilirsin.

SİYAH KADAR DERTLİYİM
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
kral ekran kartı ayarlarına bak pc'yi nihai performans moduna al soğutmadan kaynaklı bir sorun da olabilir

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
bios üzerinden ayarlarda bir sorun olaiblir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...