Birkaç derdimi anlatacağım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
bro geçmiş olsun azmin için tebrike diyorum her insan yapamaz

Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
geçmiş olsun hocam her şey düzelir zamanla

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
alah kolaylık versin geçmiş olsun zor valla kendini yıpratmamaya calış

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Allah kolaylık versin, herkesin çok farklı dertleri var.

Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
hocam ağlayarak okudum bir arkadaşımın da başına benzer olaylar gelmişti, bağdaştırdım ve göz yaşlarımı tutamadım.

Efsane Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Hayatın cidden çok zor, ne desem bilemedim.

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
geçmiş olsun inşallah hayatta her şey istediğinn gibi olur

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Hayat herkese güzelliklerini altın tepside sunmuyor..

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
umudunu yitirme umarım birgün her şey yoluna girer

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
1-2 yıldır çene ameliyatı riskiyle yaşıyordum ki çok riskli bir şeydir çene iki taraftan kesilir kırılır ve yerine oturtulur. 6 ay pipetle beslenmek zorunda kalırsın. O sırada çenen ve kasların erir. Fizik tedavi dayarlar sana :D... 3 yıldır hayatta tek sevdiğim kadının bugün yakın bir arkadaşımla flört olduğunu öğrendim :D Dost kazığı yedim kendimi insanlardan soyutladım ,özgüvenim bitti içimdeki nefretle ayakta durabildim ekonomik sıkıntı çektim beni mutlu edecek şeylere değil de sağlığıma harcama yapabildim sadece ama asla pes etmemiştim kendimi yiyip yiyip bitirdim artık üstümde büyü olduğunu bile düşünmeye başladım. Geçen aylarda yakın bir arkadaşımı Covid den kaybettim tüm arkadaş gruplarım dağıldı iyice her şeyi dalgaya vuran bir herif oldum. Dedem kemik kanseri ona da üzülüyorum insanın çocukluğu gidiyor ama alıştım kaybetsem de yoluma bakmaktan başka çarem yok. Haklı taraf olsam da her zaman sustum her zaman sevdiğim insanların iyiliğini istedim.Bunların hepsi 3 sene içinde olan şeyler. Kendimle başbaşayım ama kendime vakti ayıramıyorum stresten aklıma gelen şey anında uçup gidiyor ama normalde hiçbir şeyi unutmam hafızam çok geniştir. Spor yapıyorum kendime çok yükleniyorum bir şeye benzeyebilmek için ama yerimde sayıyorum. Herkesin beni ucube sandığına inanıyorum.Artık kötü bir durum olunca üzülemiyorum bile. Çoğu insanda olmayan yeteneklere sahibim ama bunlar da elimde patlıyor hiçbir şekilde gün yüzüne çıkartamıyorum bunları. Çevremdeki insanların benden beklentileri yüksek ama ben bir arpa boyu yol katedemiyorum. Çevremdeki insanlara oturup anlatmam böyle şeyler, bana karşı davranışları değişir bi anda daha iyimser falan olurlar diye korkuyorum hiçbir zaman başarı yakalamadan özel olmak istemedim. Babam olmadığı için küçükken para yardımı yapmak istemişlerdi onu da annemle reddetmiştik tıpkı bu şekilde. Buraya kadar okuduysanız teşekkür ederim biraz rahatladım sanırım.
öncelikle geçmiş olsun sana tek tavsiyem sporu bırakma bugünlerde olmasa bile elbet bir gün gelişimi yakalıcaksın o günden sonra istesende bırakamıyorsun

Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Biz ufak depreme yıkılıyoruz sen ona dayandıysan daha sana hiç bir şey olmaz

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
geçmiş olsun knk inaşallah tes zamanda iyileşirsin

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
hayat ne kadarda hızlı geçiyor

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
kardeşim benim hayattan çok sağlam darbeler almışsın ama herşeye rahmen hayatın devam ettiğini kimseyi umursamaman gerektiğini bilmelisin kendini geliştirip güzel yerlere gelirsin inşallah ozman zaten bıraktıgın hersey geri gelıyor

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
benimnde yaşımın küçük olmasına rağmen kötü şeyler yaşıyorum ve yaşamaya da devam edeceğim. İşimiz çok zor...

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Geçmiş olsun dostum , bizimde içimizi kararttın gece gece :(

Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Bir gözyaşı düşer toprağa. Toprak anlarda insanı, insan anlamaz insanı.
Post automatically merged:

Bir gözyaşı düşer toprağa. Toprak anlarda insanı, insan anlamaz insanı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...