Birkaç derdimi anlatacağım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
dostum bendede aynı hastalık vardı ben ergenliğe girmeden önce aparat takmıştım ve düzeldi 1 2 yıla ama belli bi yaş takıla biliyo o yaşı geçdiysen ameliyat olman lazım inşallah o yaşı doldurmamışsındır

Uzman Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Kanka discordtan eklemek istersen Scarks#5218 her zaman derdini dinler elimden geldiği kadar yardımcı olurum sen yıkılmazsın ama konusacak birine ihtiyacın olursa diye bıraktım kral

Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
geçmiş olsun baya zor şeyler atlatmışsın ama buna rağmen iyi dayanmışsın tebrik ederim hayatta başarılar

☾☆ Mustafa Kemal ATATÜRK ☆☽
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Allah yardımcın olsun cok zor

Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
dostum gerçekten çok üzüldüm çok geçmiş olsun umarım istediğin şeye ulaşırsın bu hayatta...

Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Yaşadıkların için üzgünüm, umarım bunları aşmışsındır. Hayat herkes adil davranmıyor, böyle durumlarda yok sayıp yolumuza devam etmeliyiz. Zaman bize acılarla yaşamayı öğretir.

Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Hayatta herkesin zorluk hikayesi vardır hocam, Bazen hayat ne verdiği bilmeden çok şey aliyor.
Biz genede güçlü durmak ve öyle gözükmek zorundayız, Allah sabır versin sanada.

Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
1-2 yıldır çene ameliyatı riskiyle yaşıyordum ki çok riskli bir şeydir çene iki taraftan kesilir kırılır ve yerine oturtulur. 6 ay pipetle beslenmek zorunda kalırsın. O sırada çenen ve kasların erir. Fizik tedavi dayarlar sana :D... 3 yıldır hayatta tek sevdiğim kadının bugün yakın bir arkadaşımla flört olduğunu öğrendim :D Dost kazığı yedim kendimi insanlardan soyutladım ,özgüvenim bitti içimdeki nefretle ayakta durabildim ekonomik sıkıntı çektim beni mutlu edecek şeylere değil de sağlığıma harcama yapabildim sadece ama asla pes etmemiştim kendimi yiyip yiyip bitirdim artık üstümde büyü olduğunu bile düşünmeye başladım. Geçen aylarda yakın bir arkadaşımı Covid den kaybettim tüm arkadaş gruplarım dağıldı iyice her şeyi dalgaya vuran bir herif oldum. Dedem kemik kanseri ona da üzülüyorum insanın çocukluğu gidiyor ama alıştım kaybetsem de yoluma bakmaktan başka çarem yok. Haklı taraf olsam da her zaman sustum her zaman sevdiğim insanların iyiliğini istedim.Bunların hepsi 3 sene içinde olan şeyler. Kendimle başbaşayım ama kendime vakti ayıramıyorum stresten aklıma gelen şey anında uçup gidiyor ama normalde hiçbir şeyi unutmam hafızam çok geniştir. Spor yapıyorum kendime çok yükleniyorum bir şeye benzeyebilmek için ama yerimde sayıyorum. Herkesin beni ucube sandığına inanıyorum.Artık kötü bir durum olunca üzülemiyorum bile. Çoğu insanda olmayan yeteneklere sahibim ama bunlar da elimde patlıyor hiçbir şekilde gün yüzüne çıkartamıyorum bunları. Çevremdeki insanların benden beklentileri yüksek ama ben bir arpa boyu yol katedemiyorum. Çevremdeki insanlara oturup anlatmam böyle şeyler, bana karşı davranışları değişir bi anda daha iyimser falan olurlar diye korkuyorum hiçbir zaman başarı yakalamadan özel olmak istemedim. Babam olmadığı için küçükken para yardımı yapmak istemişlerdi onu da annemle reddetmiştik tıpkı bu şekilde. Buraya kadar okuduysanız teşekkür ederim biraz rahatladım sanırım.
gecmis olsun dostum çok zor zamanlar geçirmişsin

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Allah yardımcın olsun ama hayat bu adil değil.

Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Allah sabır versin bende kendiminkini dert sanıyordum hocam

Never look back
Süper Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
sakın umudu yıtırme senı öldürmeyen yara güçlendirir

assembly so hard please help me
Donator
Ödüller
14
9 HİZMET YILI
Çok geçmiş olsun umarım şu anda daha iyi durumdasınızdır.

Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
birgün herşey yoluna girer kardeşim sadece doğru anı bekle sana tavsiyem hiçbir insan için birşey yapma hayatım boyunca bu hatayı yaptım son 1 2 aydır kendim için yapıyorum herşeyi biriyle konuşurken kendim için konuşuyorum ve asla ihanete uğramıyorum çünkü ihanete uğruycak korkusuyla hareket edince karşı taraf rahata veriyor seni kölesi gibi görüyor ama tam tersi piskoloji uyguladınmı senden başka düşüncek birşey gelmiyor aklına manyak gibi seni düşünüyor iyiler hep kaybediyor o yüzden olduğun insan olucaksın kimseye yardım etmicen karşılığını aldığın kadar karşılık vercen ozaman mutlu olursu ayrıca kendine odaklanman çok önemli kitap okumak olsun yeni hobiler edin vaktini ful kendine harcarsa düşüncek vaktinde olmaz ve manevi bir huzura kavuşursu ben şahsen arada kitap okur resim çizer araştırma yaparım ve bunlar kafamı çok dağıtır ayrıca uyku düzeni de çok önemli diceklerim bukadar mutlu ve sağlıklı bir ömür dilerim (bende spor yapıyorum eğer yakınsan birlikte yapabiliriz)

Seçkin Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
1-2 yıldır çene ameliyatı riskiyle yaşıyordum ki çok riskli bir şeydir çene iki taraftan kesilir kırılır ve yerine oturtulur. 6 ay pipetle beslenmek zorunda kalırsın. O sırada çenen ve kasların erir. Fizik tedavi dayarlar sana :D... 3 yıldır hayatta tek sevdiğim kadının bugün yakın bir arkadaşımla flört olduğunu öğrendim :D Dost kazığı yedim kendimi insanlardan soyutladım ,özgüvenim bitti içimdeki nefretle ayakta durabildim ekonomik sıkıntı çektim beni mutlu edecek şeylere değil de sağlığıma harcama yapabildim sadece ama asla pes etmemiştim kendimi yiyip yiyip bitirdim artık üstümde büyü olduğunu bile düşünmeye başladım. Geçen aylarda yakın bir arkadaşımı Covid den kaybettim tüm arkadaş gruplarım dağıldı iyice her şeyi dalgaya vuran bir herif oldum. Dedem kemik kanseri ona da üzülüyorum insanın çocukluğu gidiyor ama alıştım kaybetsem de yoluma bakmaktan başka çarem yok. Haklı taraf olsam da her zaman sustum her zaman sevdiğim insanların iyiliğini istedim.Bunların hepsi 3 sene içinde olan şeyler. Kendimle başbaşayım ama kendime vakti ayıramıyorum stresten aklıma gelen şey anında uçup gidiyor ama normalde hiçbir şeyi unutmam hafızam çok geniştir. Spor yapıyorum kendime çok yükleniyorum bir şeye benzeyebilmek için ama yerimde sayıyorum. Herkesin beni ucube sandığına inanıyorum.Artık kötü bir durum olunca üzülemiyorum bile. Çoğu insanda olmayan yeteneklere sahibim ama bunlar da elimde patlıyor hiçbir şekilde gün yüzüne çıkartamıyorum bunları. Çevremdeki insanların benden beklentileri yüksek ama ben bir arpa boyu yol katedemiyorum. Çevremdeki insanlara oturup anlatmam böyle şeyler, bana karşı davranışları değişir bi anda daha iyimser falan olurlar diye korkuyorum hiçbir zaman başarı yakalamadan özel olmak istemedim. Babam olmadığı için küçükken para yardımı yapmak istemişlerdi onu da annemle reddetmiştik tıpkı bu şekilde. Buraya kadar okuduysanız teşekkür ederim biraz rahatladım sanırım.
allah şifa versin kankam çok geçmiş olsun tüm bunlara dayanmışsın helal olsun

Never look back
Süper Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
allah sana acıl sıfalar versın sakın umudunu kaybetme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...