cs 1.6 mazilerOyun yıllardır aynı ne bi spray değişimi nede harita ekliyorlar ve hilelere hala çözüm bulunamadı.. Gelişmesi gerek yoksa sonları olacak..
çok karışık beaValve oyuncu sayısından ve oyunun durumundan memnun diye düşünüyorum geleceğini sanmıyorum
bu sekılde devam ederlerse bıtcek zatenOyun yıllardır aynı ne bi spray değişimi nede harita ekliyorlar ve hilelere hala çözüm bulunamadı.. Gelişmesi gerek yoksa sonları olacak..
Umuyorum ki, csgo bitmez ve kendini update eder ilk yapacagı iştir bence hileleri banlamak fakat yüksek ranklarda bile rage hileler açılıyor ve kimse ban yemıyoroyunu salmışlar gitmiş geliştiricilerin umrunda bile değil, bırak yeni haritayı yeni getirdikleri skinler bile şaka gibi
öncedende böyle diyorlardı fakat yeni map gelince oynanmadığı için kimse dust2 mirage den vazgeçmediOyun yıllardır aynı ne bi spray değişimi nede harita ekliyorlar ve hilelere hala çözüm bulunamadı.. Gelişmesi gerek yoksa sonları olacak..
Hocam prime hesaplarda hile eskisi gibi değil fiyatını da bu yüzden arttırdılar çok uzun süredir rage gelmedi dediğiniz ne kadar doğru tartışılırUmuyorum ki, csgo bitmez ve kendini update eder ilk yapacagı iştir bence hileleri banlamak fakat yüksek ranklarda bile rage hileler açılıyor ve kimse ban yemıyor
Şuan oyuncular yaşatıyor csgo'yu geliştirici firmanın hiçbir çabası yok. Bence ömrü çok fazla kalmadı...Umuyorum ki, csgo bitmez ve kendini update eder ilk yapacagı iştir bence hileleri banlamak fakat yüksek ranklarda bile rage hileler açılıyor ve kimse ban yemıyor
dostum maalesef ki valve cs go ya bakmıyor ama arada bi yeni şeyler geliyor hileye cözüm yok maalesef ki 10 yıllık oyun.Oyun yıllardır aynı ne bi spray değişimi nede harita ekliyorlar ve hilelere hala çözüm bulunamadı.. Gelişmesi gerek yoksa sonları olacak..