Birkaç harita eklense nasıl olur, oyun artık gelişmeli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
cs bitmez fakat herhangi bir gelişme yapacaklarını sanmıyorum
Post automatically merged:

cs bitmez fakat herhangi bir gelişme yapacaklarını sanmıyoru

Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Az buz gelmeye başladı yeni harita yapımları sürüyor + olarak eskisindne dhaa fazla güncelleme gelecek source 2 yalan oldu ama telafi edecekler

Banlı Üye
3 HİZMET YILI
Hala sağlam bir oyuncu kitlesi var ama yine de valorant çıktığından beri pek tutmuyor cs. En çok oynanan dönemlerinde bile yapmamışlarken şimdi yapacaklarını sanmıyorum

Üye
3 HİZMET YILI
Uzman Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Haritalardan önce oyuna bir el atmaları gerek yasal olmayan sitelerden gelen skinler
Tabi harita ve update gelsin çok da güzel olur ama Valve ve gaben bizi takmıyor gibi

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
oyunu salmışlar gitmiş geliştiricilerin umrunda bile değil, bırak yeni haritayı yeni getirdikleri skinler bile şaka gibi

Uzman Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
oyunu salmışlar gitmiş geliştiricilerin umrunda bile değil, bırak yeni haritayı yeni getirdikleri skinler bile şaka gibi
Umuyorum ki, csgo bitmez ve kendini update eder ilk yapacagı iştir bence hileleri banlamak fakat yüksek ranklarda bile rage hileler açılıyor ve kimse ban yemıyor

DLX

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
değişen tek şey silah sesi ve yeni gelen skinler sen bence boşver valoranta geç orada en azından yenilik görüyosun

Ultra Üye
Ödüller
12
9 HİZMET YILI
Zaten bitik oyun hilesiz giren yadırganıyor artık.

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Kanki Yaplısaydı Çokta Yaparlardı Şuanda Yeni Harita Getirceklerini Sanmam

Ultra Üye
Ödüller
6
Sosyal
4 HİZMET YILI
hocam csyi bitiren şey hileler bence oyun yöneticileri yatıyor gerekesiz toxic kitle oyunu dahada soğutuyo gelmeyen güncellemeler cabası ama kemik oyun kitlesi var kolay kolay bitmez gibi

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Umuyorum ki, csgo bitmez ve kendini update eder ilk yapacagı iştir bence hileleri banlamak fakat yüksek ranklarda bile rage hileler açılıyor ve kimse ban yemıyor
Hocam prime hesaplarda hile eskisi gibi değil fiyatını da bu yüzden arttırdılar çok uzun süredir rage gelmedi dediğiniz ne kadar doğru tartışılır

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Şuan oyuncular yaşatıyor csgo'yu geliştirici firmanın hiçbir çabası yok. Bence ömrü çok fazla kalmadı...

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Valve uzun zamandır bir değişiklik göstermedi ufak tefek şeyler harici sanmıyorum maalesef

Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
zamanın maplarından dust 2 yıllardır oyun için en güzel maptı ama onun gibi bir map gerek bence üzerinde oynanmalar yapıldığında insanlar soğuyor

Banlı Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
Oyun yıllardır aynı ne bi spray değişimi nede harita ekliyorlar ve hilelere hala çözüm bulunamadı.. Gelişmesi gerek yoksa sonları olacak..
dostum maalesef ki valve cs go ya bakmıyor ama arada bi yeni şeyler geliyor hileye cözüm yok maalesef ki 10 yıllık oyun.

Sakin ol plana güven
Ultra Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
yeni haritalar yerine eski haritalar eklense daha hoş ve güzel olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...