Üye
Şimdi Bakın Arkadaşlar size CryptoTab’ı anlatıcağım.CryptoTAB google gibi bir arama moturudur. Onu google gibi kullanırsanız size bitcoin ödüyor tabi çok az ve bu uygulamanın içerisinde mining yapabilirsiniz.mining yaparak arkada sekmeyi açık bırakarak kasmadan takılabilirsiniz.Kasmaz çünkü az para verip işlemciden az
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap
böyle para kasması zaten zor o yüzden bu forumu tercih ettim aktif kullanıcılar olarak birlikte 100 kişi olursak aylık 100 dolar gibi bir gelir alabiliriz en az.Mesela ben referansla davet ettim o tıkladı o bendende para kazanıcak bende ondan para kazanıcam (mining yaptığımızda) o yüzden benim davet ettiğim kişide kendi referansıyla reklam yaparsa banada gelmiş olucak oda kazanıcak.ben etimmi oda kazanıcak yani takımlı gibi bir grup olmadan para kazanmak çok zor. REKLAM:Bitcoin kazanmanın en kolay yolu? Sadece tarayıcını CryptoTab’a değiştir ve her 10 dakikada bakiyene ödeme gelsin. CryptoTab tarayıcı penceresi yalnızca açık bile dursa onu sadece kullanıyor olduğun için BTC kazanacaksın. Kazanmaya başlamak 1 dakikadan kısa sürüyor
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap
linkim bu arkadaşlar
Son düzenleme: