Onaylı Üye
Sanal para nasıl kasılıyor herhangi birşey almam gerekirmi yada herhangi bir internet sitesindenmi kasmam gerekli
Ekran kartımın bozulma ihtimali varmıbunun için miningler var internette indiriyosun kendi arka planda yapıyor ama ekran kartından harcıyor
RTX2070 onda sıkıntı yokbunun için güçlü ekran kartı gerekiyor diye biliyorum
Ya birtek bitcoin için demiyorum zaten o tür paralar knkmPara harcaman gerekiyor. Biraz eski dönemde kaldı bitcoin modası.
Burdanı keşke açıklasaydıngoogle da bizim hesap var ben burdan ufak ufak kasıyorum
var tabikiEkran kartımın bozulma ihtimali varmı
Post automatically merged:
RTX2070 onda sıkıntı yok
Teşekkür ediyorum ama şu ekran kartının bozulması çok sıkıntılı yasitesinden al bence ekonomi ile dalgalansın gitsin ama kazanmak istiyorsan bitcoin madenleri var internette ekran kartına bağlı olarak çalışıyorlar zarar verebilirler sonuçta ekran kartının kullanımını ordan seçiyorsun ayarlıyorsun ne kadarını kullansın diye ve sürekli açık tutman gerekliki kazan ama çok uzun bir zaman var önünde kazanmak için sabır sabır sabır , ne kadar güvenli onuda bilmiyorum bro
Hocam 3 yıl öncesine kadar çok iyi imkanlar vardı. Bitcoin patlayınca tüm sanal paralar stabilize olmaya başladı ondan dolayı ufak meblağlarda kazanırsınız ancak.Ya birtek bitcoin için demiyorum zaten o tür paralar knkm
Post automatically merged:
Burdanı keşke açıklasaydın![]()
Binde 1 görülen bir olay ekran kartı eskir yorulur o kadar.Teşekkür ediyorum ama şu ekran kartının bozulması çok sıkıntılı ya
peki bitcoin değilde şu an popüler olan bir madeni para varmı tam olarakBinde 1 görülen bir olay ekran kartı eskir yorulur o kadar.
Piyasayı hiç takip etmiyorum ama 1 ay önce dentcoin vardı dişçilerin kullandığı sanal para birimi.peki bitcoin değilde şu an popüler olan bir madeni para varmı tam olarak
Duymadım knkm yav. Tekrardan teşekkür ederim!Piyasayı hiç takip etmiyorum ama 1 ay önce dentcoin vardı dişçilerin kullandığı sanal para birimi.