Çözüldü Black Desert hile

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Merhabalar iyi forumlar herkese, Black desert hilesi MH UI NEW Beta kısmında gözüküyor fakat yükleme butonu vs. yok, forumdan baktığımda 2 adet hile gözüküyor fakat çalışmadığı belirtilmiş konu başlığında acaba suan aktif hilesi var mı ? Yada güncelleme veya yeni hile gelecek mi ?

Gariban bir Sivaslı
Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Google chromedan deneyin bir de. Yeni loaderi kullanın. Güncelleme gelmediyse hilesi vardı

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Google chromedan deneyin bir de. Yeni loaderi kullanın. Güncelleme gelmediyse hilesi vardı
Ben bu adblock yada tarayıcı farkı sorunu yaşadım geçenlerde herşeyi denedim herşeyi yaptım maalesef gözükmüyor, Oyunun hilesi var mı yok mu aktif mi yani o yüzden sordum, Oyuna güncelleme geldi mi gelmedi mi bilmiyorum

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Şuanda Coğu Hile Güncellenme Aşamasında Bi kac Güne belli olur herhalde

Sc@Mp*
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Hayır black desert süper üye istiyor acık suan hile kullanılıyor. Süper üye olmanız lazım.

Çözüm
Sc@Mp*
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Süper üye nasıl olunuyor ki ? Hangi şartları karşıladığında olunuyor bilgin var mı
600 mesajda süper üye olunuyor
Süper üye nasıl olunuyor ki ? Hangi şartları karşıladığında olunuyor bilgin var mı
600 mesajda olunuyor
Post automatically merged:

ne süper üyesi bana onaylı üye denildi arkadas onun icin 1 haftadır ugrasıyorum üstüne 2 günlük banda yedim bunu yapmak icin böyle seymi olur ya
lol için onaylı üye istiyor black squat için süper üye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...