Onaylı Üye
knk şuan yazdığın bu şey 1 mesaj sayılıyor birde bunun sorulma yeri burası değil konuyu dağıtmayalımkral bişey sorucam yeni başladımda siteyi yeni birisi tavsiye etti
onaylı üye olmak için 50 mesaj atmanız lazım dıyor MESAJI NEREYE ATTICAZ 50 TANE
şuan attığın yere atıcan knkkral bişey sorucam yeni başladımda siteyi yeni birisi tavsiye etti
onaylı üye olmak için 50 mesaj atmanız lazım dıyor MESAJI NEREYE ATTICAZ 50 TANE
her mesaja girip ayrı ayrı cevap mı yazmam gerekıyorknk şuan yazdığın bu şey 1 mesaj sayılıyor birde bunun sorulma yeri burası değil konuyu dağıtmayalım
teşekkürlerşuan attığın yere atıcan knk))) ama boş mesajlar yazma konuyla alakalı bi bilgin varsa açılan bi konuyla ilgili birilerini bilgilendirmek amaçlı yazabilirsin aksi takdirde uyarı yersin
Peki bunun daire alan genişletmesi artırma gibi bir şey varmı?Blitzin sorunu son menzilden deniyor eğer yaklaştıktan sonra space basarsanız daha etkili bir sonuç alırsınız
Yok hocam hareketli olsada olmasa da çok fazla etkili değilçok hareketli karakterlere karşı biraz kötü atıyo ondada yapacak bişi yok napsın program geleceğimi görsün
önünde minyon yokken demek istedin heralde varken zaten cekmez bunda bir sorun yok yokken cekmiyor ise qhit ile oyna ben high da oynuyordum aramda denemiştim her 3 atıştan 2 si cekiyorduMerhabalar Blitzcrank oynuyorum fakat space tuşuna basılı tuttuğum halde önünde minyon varken çekmiyor ve skil dolduktan sonra geç bir şekilde çekiyor bunun alan ayarı vs vs gibi
Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?