Boş Mesaj Kasanlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Normalde Teşekkürler Eyw gibi şeylerde yasaktı bunları da görüyorum son zamanlarda. Önüne geçilmeli. Mesaj kasmak için bilgisi olmayan her şeye yazıyorlar
Önüne geçilmeli diyorsunuz o kadar. Fikir vermiyorsunuz ? Rapor sistemini kullanarak spam yaptığını , konuyla alakasız yorum yaptığını düşündüğünüz kişiyi raporlayabilirsiniz. Emin olun raporladığınız kişinin tüm mesajları incelenip cezai işlem uygulanıyor. İlk seferde modlar 1 gün, tekrarlarında ise sınırsız ban atıyorlar. Ben ise forumda dolaşırken boş mesaj ya da konuyla alakasız cahilce mesaj atan görürsem direk spam atıp tüm mesajlarını ve üyeliğini siliyorum. İster seçkin üye, isterse normal üye olsun.

Bu yüzden eğer fikirleriniz varsa paylaşınız, problemin biz de farkındayız fakat çözüm üretmektense sorunu tekrar tekrar söylemenin bir faydası yok ne yazık ki.

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
kalıcı çözüm bu mesaj olayının kaldırılması bence

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Gözler önünde forum kuralları var koskoca duruyor üstte, mesaj altında rapor seçeneği duruyor bunları dikkate almayana daha ne yapılabilir, ne çözüm getirilebilir, rapor edildiklerinde ceza alıyor ki senin kastettiğin bu değil biliyorum.

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
pekı buradakılerın tamamına yakınının mesaj kasıyor olma gercegı ???

Uzman Üye
6 HİZMET YILI
Yorum sayısındüşüyor uyarılar devamında kısıtlama yapılıyor zaten. Ama diğer taraftan forumca 300 yorum kovalanıyor o yüzden bişey diyemiyorum

know thyself
Süper Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
I think we should use report system and we should help memory team

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
[QUOTE = "Jukose, post: 2298294, member: 1375326"]
I think new members should be restricted to daily comments.
[/ QUOTE]

yes I think also

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...