Masaüstü almam mümkün değil,yine de yorumun için teşekkürler.Gaming laptop alacagina yari fiyatına 2. el kasa toplama sistemler var, onlardan almanı tavsiye ederim. Facebook gruplarında bayağı bir aktif satıcı var.
Sizin öneriniz var mı site konusunda ?Bence alınmaz. Soğutması bir dert, aldığın markanın kasa kalitesi vs. çok önemli. Onun yerine 2.el gerçekten sağlıklı veya sitelerin belli dönemlerde güzel indirimler ile hazır sistemlerine bakıp onlardan almak en mantıklısı.
aga neden herkes laptop alana salakmış gibi yorumlar yapıyor zaten masaüstü almak istesem masaüstü diye konu açarımnerede ve nasıl bir hayatın olduğuna bağlı eğer sürekli dolaşım içindeysen evet mecbur laptop fakat evdeysen fikrimce masaüstü daha iyi olur.
çok pahalı olduğu için tercih edilmiyor olabilir insanlar gergin bende anlamış değilim dostum.aga neden herkes laptop alana salakmış gibi yorumlar yapıyor zaten masaüstü almak istesem masaüstü diye konu açarım
Var da dolar düşerse diye endişeleniyorum.ilerde daha da pahali oluak bence simdiden al paran varsa
sanmiyorum düseceginiVar da dolar düşerse diye endişeleniyorum.
Kanka işim gereği sabit durmuyorum yani evden işe işten eve değilim kış sezonu başka şehirlerdeyim yaz sezonu başka şegirlerdeyimBence alınmaz laptop da oyun oynarken rahat bir hissiyat alamıyosun daha önceki tecrübelerime dayanarak söylüyorum
Hmm anladım işin gereği mecburi olarak alabilirsin taşıması rahat istediğin yerde aç kullan yaniKanka işim gereği sabit durmuyorum yani evden işe işten eve değilim kış sezonu başka şehirlerdeyim yaz sezonu başka şegirlerdeyim
Maalesef lükse giriyor ben işim gereği sabit durmuyorum hocam o yüzden laptop tavsiyesi yazdım zatenOyun oynamak istiyorsan Playstation 4,5 veya Xbox series S-X al
Playstation alırsan kesinlikle kırık almaya çalış ha 5 alacaksan Güncelleme atma belki 2 belki 5 ay sonra bilemem ama şuna eminim kırılacak bu piyasada olup takip eden biri olarak söylüyorum oyunlar da ateş pahası çünkü.
Xbox alırsan zaten Gamepass ultimate kullanacağını düşünüyorum yıllık 300-500 artık gold mu normal mi ultimate mi sen seçersin fiyat aralığı böyle
Ha yok Bilgisayar şart diyorsan da Masaüstü toplamanı rica ediyorum yurtta vs. kalmıyorsan Laptop çok gereksiz bir lüks ne yazık ki ( EVET LÜKS DEĞİL OLMAMALI DA ama siyaset yapmak istemiyorum ülke durumu ortada o yüzden bu türk halkı için lüks'e giriyor )
Bu benim suçum ve sorunum değil.Markete giremeyen insanlar için gaming laptop demen üzdü be usta
Gönül ister masaüstü alalım ama sabit durmuyorum sürekli hareket halindeyim.bu dolar kurunda gaming laptop hem fiyat olarak uçuk olur ve dayanıklılık yönünden masaüstünün yanına yaklaşamaz
Beklemeden al dolar yükseliyor
asla önermiyorum sıcak bir iklimde yaşıyorsan kesinlikle önermiyorum şiddetle de kınıyorum laptopları.Beyler en dandik gaming notebooklar 10.000 TL den başlıyor, beklemeli miyim? Yoksa hemen almalı mıyım ?
önerir misin hangi ekran kartıEkran kartı onerebilirim en uygunu dan her oyunu kaldirabilecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?