Bu devirde gaming laptop alınır mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
offf yorumlar cok bos adam size bunlari sormus dostum asus tuf gaming f15 fx506 li modelini kullaniyorum ben 5 ay once aldim 7 bucuga uygun aldim suan fiyatlari yuksek ve stoklari yok ama indirim yakalarsan alacabilecegin en worth gamig laptoplardan birisi

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Gaming laptop alacagina yari fiyatına 2. el kasa toplama sistemler var, onlardan almanı tavsiye ederim. Facebook gruplarında bayağı bir aktif satıcı var.
Masaüstü almam mümkün değil,yine de yorumun için teşekkürler.
Post automatically merged:

Bence alınmaz. Soğutması bir dert, aldığın markanın kasa kalitesi vs. çok önemli. Onun yerine 2.el gerçekten sağlıklı veya sitelerin belli dönemlerde güzel indirimler ile hazır sistemlerine bakıp onlardan almak en mantıklısı.
Sizin öneriniz var mı site konusunda ?

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
nerede ve nasıl bir hayatın olduğuna bağlı eğer sürekli dolaşım içindeysen evet mecbur laptop fakat evdeysen fikrimce masaüstü daha iyi olur.

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
nerede ve nasıl bir hayatın olduğuna bağlı eğer sürekli dolaşım içindeysen evet mecbur laptop fakat evdeysen fikrimce masaüstü daha iyi olur.
aga neden herkes laptop alana salakmış gibi yorumlar yapıyor zaten masaüstü almak istesem masaüstü diye konu açarım

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
ilerde daha da pahali oluak bence simdiden al paran varsa

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
aga neden herkes laptop alana salakmış gibi yorumlar yapıyor zaten masaüstü almak istesem masaüstü diye konu açarım
çok pahalı olduğu için tercih edilmiyor olabilir insanlar gergin bende anlamış değilim dostum.

Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Bence alınmaz laptop da oyun oynarken rahat bir hissiyat alamıyosun daha önceki tecrübelerime dayanarak söylüyorum

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Bütçe olarak bilemeyeceğim ama Nisanda sistem topladım. Yıllardır laptop kullanmışımdır. Çok pişmanım açıkçası. Sistemim cidden harika ama laptopu alır dışarı çıkardım kafeye, arkadaşlara kalmaya giderdim orda oynardım, tatile götürürdüm vs vs. Monitör desen laptopa da takılıyor kaldı ki 17 inç bi laptop 140hz ekran koymuş oluyorlar artık genelde. Bilsem şunu rahat satıcam, satar laptop alırım.

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Bence alınmaz laptop da oyun oynarken rahat bir hissiyat alamıyosun daha önceki tecrübelerime dayanarak söylüyorum
Kanka işim gereği sabit durmuyorum yani evden işe işten eve değilim kış sezonu başka şehirlerdeyim yaz sezonu başka şegirlerdeyim

Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Kanka işim gereği sabit durmuyorum yani evden işe işten eve değilim kış sezonu başka şehirlerdeyim yaz sezonu başka şegirlerdeyim
Hmm anladım işin gereği mecburi olarak alabilirsin taşıması rahat istediğin yerde aç kullan yani

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Oyun oynamak istiyorsan Playstation 4,5 veya Xbox series S-X al
Playstation alırsan kesinlikle kırık almaya çalış ha 5 alacaksan Güncelleme atma belki 2 belki 5 ay sonra bilemem ama şuna eminim kırılacak bu piyasada olup takip eden biri olarak söylüyorum oyunlar da ateş pahası çünkü.
Xbox alırsan zaten Gamepass ultimate kullanacağını düşünüyorum yıllık 300-500 artık gold mu normal mi ultimate mi sen seçersin fiyat aralığı böyle

Ha yok Bilgisayar şart diyorsan da Masaüstü toplamanı rica ediyorum yurtta vs. kalmıyorsan Laptop çok gereksiz bir lüks ne yazık ki ( EVET LÜKS DEĞİL OLMAMALI DA ama siyaset yapmak istemiyorum ülke durumu ortada o yüzden bu türk halkı için lüks'e giriyor )
Maalesef lükse giriyor ben işim gereği sabit durmuyorum hocam o yüzden laptop tavsiyesi yazdım zaten
Post automatically merged:

Markete giremeyen insanlar için gaming laptop demen üzdü be usta :(
Bu benim suçum ve sorunum değil.

Son düzenleme:
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Hocam bence iyi düşün tek dert taşıma derdiyse bir şekilde halledersin 10 bin laptopa vereceğine 5k ya aynı laptopu kendin neredeyse toplarsın

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Son düzenleme:
Seçkin Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
dolar 8ken ben monster aldım çok memnunum 12.4.1 serisi bakmanı öneririm 10bin bandında şuanda

Fire obey Ice
Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Hocam normal şartlarda asla önermem ancak işin gereği sürekli hareket halindesin anladığım kadarıyla, kötünün iyisi demekten başka çare yok. Zira laptopların performansı bir yere kadar. Koca masaüstü sistemlerini hayal et, onu küçücük bir alana sığdırmak için küçültüyorlar. Soğutması ayrı bir olay, parçaları eskidi değiştirmek istesen ayrı olay, en basitinden termal macunlarını dahi kendin yenileyemezsin.

Doların seyrine göre alıp almayacağına karar ver. Uzun uzun araştırma yap, ikinci el laptoplara bakmayı da ihmal etme bazısı çok temiz oluyor. İstanbul'da ikamet ediyorsan Eminönü'nde Doğubank'a bakabilirsin. Gümrük vergisinden yoksun şekilde satıyorlar tabii son durum nedir bilmiyorum ama piyasadan daha ucuza bulacağın kesin.

Süper Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Kanka tavsiye etmem abimin aldığı 12000 liralık monster notebook 24bin olmuş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...