Bu devirde gaming laptop alınır mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Hocam normal şartlarda asla önermem ancak işin gereği sürekli hareket halindesin anladığım kadarıyla, kötünün iyisi demekten başka çare yok. Zira laptopların performansı bir yere kadar. Koca masaüstü sistemlerini hayal et, onu küçücük bir alana sığdırmak için küçültüyorlar. Soğutması ayrı bir olay, parçaları eskidi değiştirmek istesen ayrı olay, en basitinden termal macunlarını dahi kendin yenileyemezsin.

Doların seyrine göre alıp almayacağına karar ver. Uzun uzun araştırma yap, ikinci el laptoplara bakmayı da ihmal etme bazısı çok temiz oluyor. İstanbul'da ikamet ediyorsan Eminönü'nde Doğubank'a bakabilirsin. Gümrük vergisinden yoksun şekilde satıyorlar tabii son durum nedir bilmiyorum ama piyasadan daha ucuza bulacağın kesin.
İstanbulda ikamet etmiyorum yine de tavsiyelerin için teşekkür ederim başkan

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Monster laptopum vardı bazı nedenlerden dolayı satmak zorunda kaldım gaming laptop istiyorsan aliminyum kasa monster al derim ama benim sana tavsiyem masaüstü pc den yana 10 k ya bir tane sağlam ekran kartı alsan geri kalan donanımı orta seviyeli bur şekilde dizsen laptopdan ghz olarak daha performanslı olur
Bana yer kaplamasın oyunları cayır cayır oynatsın diyorsan monster pc den şaşma derim monsterlar eskisi gibi değiler artık

Üye
4 HİZMET YILI
Kendi görşüm alınmaz, gereksiz pahalı ve berbat sistemler ile donaltılmış. Öğrencilik durumun yoksa 2.el uygun donanımlı bir kasa topla bence

Üye
4 HİZMET YILI
benim tercihim masaüstü en iyisi ama parası olana tabii koymaz sağlam bir laptop alınır.

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Yani kullanım amacına göre değişir ben sağa sola götürücem dersen laptop alınabilir ama fiyatlar çok katlanıyor masaüstüne göre tavsiyem masaüstü. Eğer gaming laptop alıcam diyorsan hemen al ne olacağı belli olmaz bu dönemde fiyatı düşen hiçbir şey yok neredeyse acele et.

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Masaüstü her zaman iyidir uzun süre laptop kullandım f/p olarak da kötü bence

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
ben aldım ama 1 sene oluyor ama bu zamanda paran varsa al yoksa o kadar paraya gerek yok

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
dostum gaming laptopa vercegin parayla 10 numara oyuncu kasasi toplarsin

𝘪𝘤𝘦𝘺 𝘴𝘱𝘪𝘤𝘦𝘺
Seçkin Üye
Ödüller
2
Sosyal
4 HİZMET YILI
Alınmaz bence dolar kurunu hala fiyatlara yansıtmış değiller

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...