Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kanka günlük kaç saat oynardın bilgisayarı ona göre değişir yada oynadğın oyundan sıkılmışssındır banada oluyodu oyun bulamıyodum bulamayıncada sıkılıyodum bilgisayarı kapatıp telefon geçıyodum yani
o his bana arada gelir aynı oyunu oynamaktan bıkarım başka oyuna girmekte zevk vermez şöyle 1 ay fln oynamam sonra arkadaşların yalvarması ila tekrar başlarım ve 3 4 ay daha oynamaya devam ederim yeterki yanında oynayacak arkadaşın olsun
Ben de sürekli öyle 6-7 ay bkyunca bilgisayarı açmadığımı biliyorum okul dolayısıyla bir de bilgisayar kötü olunca insanın yüzüne bakası gelmiyor neyse biraz sabır yenisini alacağız
Bal yiyen baldan usanır hesabı usta farklı aktiveler yapabilirsin bütçen el vermiyor ise devletin ücretsiz yaptığı kamplar aktiviteler vs var onlara gidebilirsin
bılmem bılgısayarda dıkkatını ceken konular artık dıkkatını cekmıyo olabılır sonucta bıseyı yenı aldıgın zaman ona daha bır ozen gosterırsın daha bır ılgılenırsın ama bır zaman sonra o butun esyalarınla aynı olurya onun gıbı olabılır hıssedebılırsın zamanla bılgısayarın bır araç yada bir luk olmadıgnı ve hayatında standart lasmıs oldugnu gorursun anlarsın yada bılgısayarın cok ıyıdır herseyden zevkını almıssındır sana kalmıs zevklerın renklerın surelerı farklıdır bır ınsan bırseyden 2 gun ıcınde sıkılırken bır dıyerıde cok uzun saatler basından eksık olmayabılır yada bılgısayar merakın olmayabılır belkıde kıtap okumak sana daha cazip gelıyordur dostum kolay gelsın sıkma canınnı :=
Ne güzel işte dostum teknoloji bağımlığını yenmişsin o duygu bizde de olsa
Bir daga taşa çık
Pc artık ilgini çekmiyordur bence uzaklaşman senin için iyi
insan bunalıyor bro dünyaya bunun içinmi geldim diyorsun sosyleşmeye çalışıyorsun ama sana dünyanın daha tatlı geldiğini anlıyorsun yani dönüp geliceğin yer yine pc başı