bu hissi yaşayan varmı aranızda?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
merhaba arkadaşlar yaşım 19 artık bilgisayara hiç giresim hatta bilgisayarı hiç açasım bile yok nedense 2 haftadır böyle bunun nedeni nedir sizce?

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Havalar ısındı belki o yüzdendir yada seni soğutan bi durum olmuştur ara ver biraz düzelir.

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Çünkü sen artık bilgisayarı açmak istemiyorsun. ;)

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
kanka günlük kaç saat oynardın bilgisayarı ona göre değişir yada oynadğın oyundan sıkılmışssındır banada oluyodu oyun bulamıyodum bulamayıncada sıkılıyodum bilgisayarı kapatıp telefon geçıyodum yani

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
o his bana arada gelir aynı oyunu oynamaktan bıkarım başka oyuna girmekte zevk vermez şöyle 1 ay fln oynamam sonra arkadaşların yalvarması ila tekrar başlarım ve 3 4 ay daha oynamaya devam ederim yeterki yanında oynayacak arkadaşın olsun :D

Seçkin Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
kaaaardeşiiiim anlıyoruum seni sen bir dağa çık bir açık havaya çık piknik yap kendine gelirsin

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Benim bilgisayarım 10 yıllık olduğu için pek oyun bulup oynayamıyorum o yüzden bende sıkıldım pcden.

Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Ben de sürekli öyle 6-7 ay bkyunca bilgisayarı açmadığımı biliyorum okul dolayısıyla bir de bilgisayar kötü olunca insanın yüzüne bakası gelmiyor neyse biraz sabır yenisini alacağız

Uzman Üye
5 HİZMET YILI
hergün pc başındayım ama oyle bi hiss olmadı

Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Sıkılıyor insan artık

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Bal yiyen baldan usanır hesabı usta farklı aktiveler yapabilirsin bütçen el vermiyor ise devletin ücretsiz yaptığı kamplar aktiviteler vs var onlara gidebilirsin

❤️ Elimden Geldiğince Dostlar
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
bılmem bılgısayarda dıkkatını ceken konular artık dıkkatını cekmıyo olabılır sonucta bıseyı yenı aldıgın zaman ona daha bır ozen gosterırsın daha bır ılgılenırsın ama bır zaman sonra o butun esyalarınla aynı olurya onun gıbı olabılır hıssedebılırsın zamanla bılgısayarın bır araç yada bir luk olmadıgnı ve hayatında standart lasmıs oldugnu gorursun anlarsın yada bılgısayarın cok ıyıdır herseyden zevkını almıssındır sana kalmıs zevklerın renklerın surelerı farklıdır bır ınsan bırseyden 2 gun ıcınde sıkılırken bır dıyerıde cok uzun saatler basından eksık olmayabılır yada bılgısayar merakın olmayabılır belkıde kıtap okumak sana daha cazip gelıyordur dostum kolay gelsın sıkma canınnı :=

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Ne güzel işte dostum teknoloji bağımlığını yenmişsin o duygu bizde de olsa
Bir daga taşa çık
Pc artık ilgini çekmiyordur bence uzaklaşman senin için iyi
♥️♥️♥️

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Depression my friend

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
insan bunalıyor bro dünyaya bunun içinmi geldim diyorsun sosyleşmeye çalışıyorsun ama sana dünyanın daha tatlı geldiğini anlıyorsun yani dönüp geliceğin yer yine pc başı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...