13 Haz 2024 #1 Emurcann E Onaylı Üye Katılım 12 Haz 2024 Mesajlar 60 Tepki puanı 3 Yaş 21 2 HİZMET YILI Dün 1 mesaj attım daha atamıyorum hata veriyor farklı farklı konuları denesem bile nasıl düzeltebilirim?
Dün 1 mesaj attım daha atamıyorum hata veriyor farklı farklı konuları denesem bile nasıl düzeltebilirim?
Çözüm DelPhoİ 13 Haz 2024 Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır... bu tür mesaj ise konu kilitlendiği artık hiç kimsenin yorum yapamayacağı anlamına gelir.
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır... bu tür mesaj ise konu kilitlendiği artık hiç kimsenin yorum yapamayacağı anlamına gelir.
13 Haz 2024 #2 Aphenon Gökyüzü sadece uçmaktan korkanların sınırıdır Süper Üye Katılım 14 Nis 2019 Mesajlar 915 Çözümler 10 Tepki puanı 100 Ödüller 7 7 HİZMET YILI ceza almış olabilirsin. konu kapanmış olabilir Oyla 0 Olumsuz oyla
13 Haz 2024 Konuyu başlatan #3 Emurcann E Onaylı Üye Katılım 12 Haz 2024 Mesajlar 60 Tepki puanı 3 Yaş 21 2 HİZMET YILI Aphenon' Alıntı: ceza almış olabilirsin. konu kapanmış olabilir Genişletmek için tıklayın ... Hesabı daha yeni açtım Oyla 0 Olumsuz oyla
Aphenon' Alıntı: ceza almış olabilirsin. konu kapanmış olabilir Genişletmek için tıklayın ... Hesabı daha yeni açtım
13 Haz 2024 #4 DelPhoİ Enkaz altındayım canım belki başka baharlara Ultra Üye Katılım 3 Şub 2017 Mesajlar 1,870 Çözümler 17 Tepki puanı 295 Ödüller 10 Sosyal 9 HİZMET YILI Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır... bu tür mesaj ise konu kilitlendiği artık hiç kimsenin yorum yapamayacağı anlamına gelir. Moderatörün son düzenlenenleri: 14 Haz 2024 Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır... bu tür mesaj ise konu kilitlendiği artık hiç kimsenin yorum yapamayacağı anlamına gelir.
13 Haz 2024 Konuyu başlatan #5 Emurcann E Onaylı Üye Katılım 12 Haz 2024 Mesajlar 60 Tepki puanı 3 Yaş 21 2 HİZMET YILI DelPhoİ' Alıntı: Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır... bu tür mesaj ise konu kilitlendiği artık hiç kimsenin yorum yapamayacağı anlamına gelir. Genişletmek için tıklayın ... Saol bilgilendirdiğin için. Oyla 0 Olumsuz oyla
DelPhoİ' Alıntı: Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır... bu tür mesaj ise konu kilitlendiği artık hiç kimsenin yorum yapamayacağı anlamına gelir. Genişletmek için tıklayın ... Saol bilgilendirdiğin için.