C# Hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
4 HİZMET YILI
Arkadaşlar Tonla paralı udemy kursları var elimde c# , c++ , python forumdaki çoğu kişi gibi bende bunları öğrenerek hile yapmak istiyorum ancak sadece yazılımın nasıl çalıştığını öğrenerek hile nasıl yazılabilir ki yazılım sadece hile yaparken yardımcı oluyor gibi geliyor bana sadece yazılım bilerek hile yazmak mümkün mü ek olarak başka detaylarıda öğrenmek gerekli mi dir ?

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
mesela şöyle anlatayım pubg yi sadece yazılım bilerek yapamassın ama daha kotu vir oyunu yapabilirsin nasıl bi oyun yapacagına baglı

Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar Tonla paralı udemy kursları var elimde c# , c++ , python forumdaki çoğu kişi gibi bende bunları öğrenerek hile yapmak istiyorum ancak sadece yazılımın nasıl çalıştığını öğrenerek hile nasıl yazılabilir ki yazılım sadece hile yaparken yardımcı oluyor gibi geliyor bana sadece yazılım bilerek hile yazmak mümkün mü ek olarak başka detaylarıda öğrenmek gerekli mi dir ?
Yazılım işin arka tarafı, hileyi yazarken belki yüzlerce pointer adreslerine ihtiyacın olucak. Anti cheatin nasıl çalıştığını, oyunun offsetlerini, yani genel olarak PC donanımları özellikle ram) ve anti cheatlerin nasıl çalıştığı hakkında bilgi sahibi olman lazım.

Mesela wallhack yazacaksan ekrana adresler çizmen gerekiyor, bunun içinde ekran kartı driverlari ve GDI hakkında bilgi sahibi olman lazım.
Valorant gibi oyunlara hile yazıyorsan anti cheatin neye göre çalıştığını neye göre banladığını bilmen gerekiyor. Driver yazarak bypass edebilirsin.

Kolay bişey değil, böyle anca yüzeysel anlatılır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...