Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Önce kendine sor neden diye ne işine yarıycak ne gibi kolaylıklar sağlıycak sana hayatını nasıl etkileyecek eğer hala devam etmek istiyorsan YouTube ve Udemy üzerinden eğitim alabilrisn düzenli olarak çalışıp tekrar etmen gerekir son olarakta hangi amaçla öğrenmek istiyorsan c# dilini amacına en uygun dilleri araştır hangisi uygunsa o dil üzerinden devam et.
hangi dili kullandığın, geliştirecek olduğun konu ile ilişkili. ama her hangi bir dili öğrenmeden nereye yöneleceğini bilemezsin. genelde sql ile başlanır c# ile devam edilir. yazılım öğrendikten sonra diğer diller, delphi, pyhton, dart, flutter, js vb. birer syntax'dır. mantığını bildikten sonra diğer dillerde gelişim göstermek daha kolaydır. yeni başlayanlar için sql ve c# öneri sebebi de, çok fazla kaynak bulunuyor olmasıdır.
Ne istediğin gibi yapacaksan, ona göre diller uygundur.
Örnek: Oyunu hile yapmak için C#/C++ programlama dilleri başlayabilirim.
Ben aylar önce JAVA öğrenmeyi başladım.
Bende böyle bir soru sormuştum ve bana denilen şey şuydu, ilk önce başlamayı düşündüğün yazılım dilini değil, ne yapmak istediğini bilmelisin ve buna göre yazılım dili seçmelisin oldu.