C++ uygulama nasıl lisanslanır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Arkdaşlar ben c++ hile geliştirdim valorant için ancak lisanslamak istiyorum nasıl yapabilirim
lütfen bilen var mı license key uygulama nasıl bağlayabilirim yardım eden olursa ücretsz sınrsz vericem kendisine
Post automatically merged:

arkdaşlar kimse bilmiyor mu 2.3milyonluk forumda 1 kişi demi yok

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
free lisanslama kaynak kodları KULLANMA!!!Hemencecik orada kırarlar.Bu Arkadaşta eline gelen ilk videoyu atmış galiba :D bir de C# için atmış çıldırıyorum wjewqejjwqejweq.Neyse bak iyi dinle eğer lisanslamak istiyorsan programını lisans sourcu satın alman gerekiyor diye biliyorum.(FREE kullandıklarım vardı kaç kez kırdılar.).Bir de eğer bu hile satma işine girceksen bir çift sözüm var.Abuzer AB'ın dediği gibi (Bu işin tövbesi mövbesi yok bu iş sana bir ömür köle olacak).Bir de riot games gibi bir şirkete hile çıkartıyorsun iki de bir fixliycekler.Ben de senin gibi C++ hilesi tasarlamıştım valorant için yaklaşık 9 ay önce.Bitirmek 3 ay sürdü peki sonra noldu 2 hafta kullandım sonra Hile Tespit edildi dedi HWID spoofer zaten yapmamıştım oracıkta kaldım.Sonrası uzun hikaye anlayacağın free lisans source'u verenleri çoğu *** gibi umarım yardımcı olabilmişimdir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...