Merhaba arkadaşlar. Eşim çok anlamadığı için gelen Spam linkle tıkladı ve Instagram hesabı hacklendi. Hackleyen kişi e-Posta ve telefon numarasını değiştirdi. Hesaba ulaşamıyoruz. Bu konuda ücreti karşılığında yardımcı olabilecek birisi var mıdır? Şimdiden hepinize çok teşekkür ederim.
Çözüm: Konuyu yönetici arkadaşlar kilitleyebilir, hesabı patlattım. Artık öyle bir hesap yok. İlginiz için teşekkürler.
Eğer hesap içerisinde paylaşılmış, yüzü görünen bir fotoğraf varsa eşiniz kimliği ile yüzü görünecek bir şekilde fotoğraf çekip bunu Instagram'a mail olarak bildirirseniz hesabın kapanma ihtimali var.
eğer kurucu mail düşürmeyi bilmiyorsa kendiniz bile geri alabilirsiniz. ama kullanıcı adını değiştiyse ve bulamazsanız kullanıcı adını geçmiş olsun açıkcası
Hesabı geri alamayacağımı anladım. Peki, benim bu hesabı kapatmam için gerçekten çalışan bir Instagram Spam'a ihtiyacım var. Bildiğiniz program var mı?
kendi fotarafların varsa instada ve numaran değişmediyse kurtarma ihtimalin var fotorafın olmasa bile numaran hala kayıtlıysa kurtarabilirsin her 2 side yoksa işin çok zor oluyor devamını desteğe göndereceğin şeylerle alakalı